Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Πτώση και 8η θέση για Μιλλούση στον τελικό της δοκού στο Ευρωπαϊκό (VIDEO)

Μία πτώση στην είσοδό της κράτησαν τη Βασιλική Μιλλούση μακριά από τη διάκριση στον τελικό της δοκού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυμναστικής.
επιτυχημένη παρουσία της Βασιλικής Μιλλούση στη Γλασκόβη δεν συνοδεύτηκε από το πολυπόθητο μετάλλιο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία κατέκτησε την 8η θέση στον τελικό της δοκού ισορροπίας, κατά την τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής γυναικών, στη Γλασκόβη.
Η Μιλλούση επιβεβαίωσε τον διαχρονικά πρωταγωνιστικό ρόλο της, συμμετέχοντας σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό της δοκού για 5η φορά μέσα στην τελευταία δεκαετία, ωστόσο δεν κατόρθωσε να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο, καθώς είχε πτώση στο ξεκίνημα του προγράμματός της, με συνέπεια να τερματίσει 8η μεταξύ των ισάριθμων φιναλίστ με 12,133 βαθμούς.
Η Ελληνίδα εκπρόσωπος, η οποία αποτέλεσε την εμπειρότερη από τις 137 αθλήτριες που συμμετείχαν σε ολόκληρη τη διοργάνωση, είχε επίσης πάρει την 8η θέση στον προκριματικό της Πέμπτης με 13,066 βαθμούς.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στη δοκό αναδείχθηκε η κάτοχος του ολυμπιακού τίτλου στο αγώνισμα, η Ολλανδή Σάνε Βέφερς (13,900 β.), με 2η τη Βελγίδα Νίνα Ντερβάλ (13,600 β.) η οποία λίγο νωρίτερα είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους ασύμμετρους ζυγούς, και 3η τη Γαλλίδα Μαρίν Μπουαγιέ (13,166 β.).
Το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αποστολής, συμπεριλαμβανομένης της Μιλλούση, επιστρέφει από τη Γλασκόβη μέσω Εδιμβούργου και αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στις 05:50 τα ξημερώματα της Τρίτης.
Την σκυτάλη θα πάρουν πλέον στην σκοτσέζικη πόλη οι αθλητές των κατηγοριών ανδρών και εφήβων, που θα αγωνιστούν στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό στο στάδιο "SSE Hydro" από τις 9 έως τις 12 Αυγούστου.
 
https://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad