Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Μένουν Νεάπολη και την επόμενη χρονιά!

Τριπλή ανανέωση για την ομάδα μας αφού και την επόμενη χρονιά με τα χρώματά μας θ΄ αγωνίζονται με σειρά παλαιότητας οι : 

1) Γιαννακής Χρήστος , ο αρχηγός μας για 4η σερί χρονιά και πλέον από τους παλιότερους αθλητές μας με αρκετά χρόνια προσφοράς και πριν την δεύτερη θητεία του στην ομάδα μας!Μπορεί ένας τραυματισμός να τον ταλαιπώρησε πέρσι αλλά η παρουσία του στα παιχνίδια που αγωνίστηκε ήταν καθοριστική ειδικά στα τελευταία ματς που έδωσαν και την άνοδο !

2)Τριανταφύλλου Αλέξης , επίσης αρχηγός μας για 4η χρονιά και αυτός μαζί μας. Με όπλο του το φαρμακερό σουτ ξεκλείδωσε και φέτος αρκετά παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες ενώ έδωσε σημαντική βοήθεια και στην οργάνωση του παιχνιδιού!

3) Παναγόπουλος Στέφανος , για 2η χρονιά μαζί μας. Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και σίγουρα ανάμεσα στους κορυφαίους της κατηγορίας. Επιθετικές αρετές και ποιότητα έδωσαν  ώθηση για το βήμα παραπάνω σε ματς κομβικά για την άνοδο στην Β Κατηγορία !


Ιδιαίτερη χαρά για την οικογένεια του Παννεαπολικού η παραμονή και των 3 αθλητών που θ' αποτελέσουν τον κορμό της νέας ομάδας που χτίζεται!
Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή χρονιά!
http://aopanneapolikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad