Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ο Χρήστος Ραλλάκης στον Μίλωνα.

Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ραλλάκη Χρηστο

Ο Χρήστος προέρχεται από την Ομάδα της Δραπετσώνας όπου αγωνίστηκε τα 2 τελευταία χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία, και έχει αγωνιστεί ακόμη με την ομάδα του Ιλίου συμμετέχοντας σε δύο ανόδους, από την Α ΕΣΚΑ στην Β Εθνική όπου και αγωνίστηκε σε ηλικία 17 ετών, προέρχεται δε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. 
Είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος αθλητής που διακρίνεται για την μπασκετική του ευφυΐα και είμαστε σίγουροι ότι στην Ομάδα μας θα μπορέσει να αναδείξει το ταλέντο του. 
Χρήστο καλώς ήρθες στην Οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. 
Δηλώσεις των ανθρώπων του Μίλωνα και του Αθλητή. 

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος: Ο Χρήστος είναι ένας αθλητής με μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία μας αν και μικρός σε ηλικία. Ήταν διακαής πόθος των προπονητών μας η απόκτησή του και εμείς καταφέραμε να τον εντάξουμε στην οικογένειά μας. Ο Μίλωνας θέλοντας να συνδυάσει την εμπειρία και τον ενθουσιασμό επενδύει και σε νεαρά παιδιά με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Ο Χρήστος είναι ένας από τους αθλητές που θέλουμε να χτίσουμε πάνω του, και ελπίζουμε να μείνει μαζί μας για αρκετά χρόνια. Οι προδιαγραφές του είναι πολύ υψηλές και είμαστε σίγουροι ότι η φετινή χρονιά, και η προπόνηση του δίπλα σε Αθλητές όχι μόνο έμπειρους αλλά και με καταπληκτικό χαρακτήρα, θα αποτελέσει την αφετηρία της εκτόξευσης του στο χρηματιστήριο του Μπάσκετ. 

Νίκος Κολλίντζας έφορος της ομάδας Μπάσκετ: Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει φέτος είναι ο προγραμματισμός της Ομάδας για την επόμενη χρονιά. Οι δύο καθ’ ύλην αρμόδιοι, ο προπονητής μας Δημήτρης Αποσκίτης και ο Γενικός Αρχηγός μας Σίννης Ντίνος, έχουν κάνει τον προγραμματισμό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχοντας λοιπόν όχι μόνο τις λύσεις αλλά και τις εναλλακτικές έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές μας κινήσεις θα έλεγα με απόλυτη επιτυχία. Μένουν μια δυο πινελιές ακόμη για να ολοκληρωθεί ο Πίνακας. Βασικό ρόλο στον «πίνακα μας» από την αρχή έπαιζε και ο Χρήστος ο Ραλλάκης και με την εισήγηση του συνεργάτη του Κου Αποσκίτη, του Άκη Μητρόπουλου, που είχε υπάρξει συμπαίχτης του Χρήστου στην ομάδα του Ιλίου. Τώρα που τον βλέπω στις προπονήσεις μας καταλαβαίνω τον λόγο. Χρήστο καλώς ήρθες στην Ομάδα της καρδιάς μου. 

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός: Ο Χρήστος Ραλλάκης είναι ένας αθλητής που τον έχουμε αντιμετωπίσει τα 2 τελευταία χρόνια και από την αρχή πιστεύαμε με τον κόουτς ότι έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Ήρθε η στιγμή να τις δείξει και είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρει. 

Αποσκίτης Δημήτρης Προπονητής: Για τον Χρήστο ακούω καλά λόγια όλο τον χρόνο από τον συνεργάτη μου τον Άκη τον Μητρόπουλο. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί και είμαι σίγουρος ότι η παρουσία του στο προπονητικό μας πρόγραμμα θα αναδείξει το ταλέντο του. Και σε προσωπικό επίπεδο η ανάδειξη νέων αθλητών σε υψηλό επίπεδο είναι το ίδιο σημαντική με την αγωνιστική επιτυχία της ομάδας, και έτσι κάνουμε τα πάντα για να τα συνδυάσουμε και τα δυο. Χρήστο καλή χρονιά να έχουμε.

Χρήστος Ραλλάκης:  Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στις προπονήσεις του Μίλωνα, έμεινα εντυπωσιασμένος όχι μόνο από το οικογενειακό κλίμα, αλλά και από το επίπεδο της προπόνησης, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην δουλειά των προπονητών αλλά και στον καταπληκτικό χαρακτήρα που βγάζουν οι έμπειροι αθλητές μας όπως ο Νίκος Ψυλέας, ο Ανδρέας Ζούκας, ο Κωστας Ανδρεόπουλος κλπ. Είμαι σίγουρος ότι έχω να πάρω πολλά από την φετινή χρονιά. Η διάθεση των προπονητών μου στο να έρθω στην ομάδα, με έκανε να συμφωνήσω μαζί τους σε χρόνο ρεκόρ. Τελειώνοντας μια πολύ καλή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο είμαι αισιόδοξος ότι η επόμενη θα είναι πολύ καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad