Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κορεάτικων Πολεμικών Τεχνών, που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου.(ΦΩΤΟ-VIDEO)


Με διοργανωτή τον ΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - Tang Soo Do / Tae Kwon Do  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κορεάτικων Πολεμικών Τεχνών,  την Κυριακή 6 Μαΐου  στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου  και του Δημάρχου της Βελγικής πόλης του Perwez, Carl Cambron.  

Συμμετείχαν 250 αθλητές και μια ομάδα του Βελγίου (20 αθλητές) 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθως κόσμου αλλά και   οι Αντιδήμαρχοι  Κοινωνικής Υπηρεσίας Βασίλης Γρούμπας , Αθλητισμού Φελλάς Γιώργος και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Απόστολος Σιώκας. 

Βραβεύθηκε η παραολυμπιονίκης της σφαιροβολίας  Δήμητρα Κοροκίδα. 

Το Πρωτάθλημα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού διεξήχθη σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα με σκοπό να διατεθούν στις κοινωνικές δομές του Δήμου.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad