Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ματσάγγος: «Θέλω να βοηθήσω την ανδρική ομάδα του Πρωτέα»

Συνεχίζονται τ’ αφιερώματα στα τρομερά «μωρά» του Πρωτέα Βούλας. Ο Στέφανος Ματσάγγος που είναι 17 χρονών αποτέλεσε έναν από τους παίκτες-αποκάλυψη της ομάδας. Φέτος έκανε το βήμα παραπάνω και βοήθησε τον Πρωτέα να φτάσει στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος. Ο νεαρός γκαρντ μίλησε μαζί μας και παραδέχτηκε πως στόχος του είναι να καθιερωθεί στον σύλλογο και ν’αποτελέσει μέρος του αντικού τμήματος τα επόμενα χρόνια.
Ο Πρωτέας έφτασε ένα βήμα από την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Τι συναισθήματα σου βγάζει αυτή η σεζόν; Γλυκόπικρα ή θετικά;
«Πιστεύω γλυκόπικρα γιατί από τη μία παίξαμε ωραίο και ομαδικό μπάσκετ αλλά από την άλλη φτάσαμε πολύ κοντά στο πανελλήνιο και ήταν κρίμα να το χάσουμε στο τελευταίο παιχνίδι. Παρόλα αυτά και ο Ολυμπιακός ήταν μια πολύ δουλεμένη και καλή ομάδα και το άξιζε».
Θεωρείς πως η φετινή χρονιά, είναι η κορυφαία της καριέρας σου;
«Για αρχή προσπαθώ να αποκτήσω καριέρα οπότε δεν το θεωρώ έτσι…Το σίγουρο όμως είναι πως αγαπώ πολύ το μπάσκετ και θα προσπαθήσω γι’ αυτό».
Ποια είναι τα όνειρα σου με τον Πρωτέα; Μέχρι που θες να φτάσεις με την ομάδα;
«Θα ήθελα να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο εφηβικό και, γι’ αρχή, να μπορώ να βοηθήσω στην αντρική ομάδα του Πρωτέα Βούλας».
Πες μου και λίγα λόγια για την εθνική ομάδα και που θες να φτάσεις ως επαγγελματίας παίκτης… 
«Η εθνική ομάδα θα πρέπει να είναι τιμή και όνειρο κάθε αθλητή. Από εκεί και πέρα προσπαθώ κάθε μέρα ώστε να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ και εννοείται στην εθνική ομάδα».
Πηγή:https://sportsroom.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad