Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΑΟΠ Μοσχάτου που ηττήθηκε στο τελικό΅των κορασίδων(Γ’ Κατηγορίας) με 3-0 απο τον Εθνικό Πειραιά....(ΦΩΤΟ VIDEO)


Η ομάδα tης Αρτεμης Χαλβατζή προσπάθησε οσο μπορούσε για την νίκη αλλά ομως δεν τα κατάφερε.Η προσπάθεια των μικρών αθλητριών της  ήταν πολύ καλή που σίγουρα θα φανεί μελλοντικά.
Ο Εθνικός ποιό δεμένη ομάδα ηταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και δίκαια πήρε την νίκη και το χρυσό μετάλλιο.

Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης η Αιξωνή νίκησε με 3-1 σετ τον Αστέρα Νίκαιας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Xalvatziss Nektarios Μετά από τέσσερις όμορφες αναμετρήσεις η ομάδα του ΜΟΣΧΑΤΟΥ πήρε την δεύτερη θέση και ανέβηκε κατηγορία με αθλήτριες που βγήκαν από τα σπλάχνα της ομάδας Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες της ομάδες καθώς και στους περίφημους φιλάθλους όλων των ομάδων για την συμπαράσταση και την φωνή για την ομάδα τους χωρίς να παρεκτραπουν. Αυτό είναι το βόλλευ μας ομορφαίνει την ψυχή μας και την ηρεμία που χρειάζεται ο κόσμος. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε όλοι

Giorgos Kasiouras Τα κορίτσια μας έχουν αστείρευτο ταλέντο, όρεξη για δουλειά, ατελείωτες αποθήκες ενέργειας και μαζί με την προπονήτριά τους Artemis Chalvatzi έδειξαν ένα μικρο δείγμα για το τι έρχεται στο μέλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η μικρότερη ηλικιακά ομάδα.Συγχαρητήρια και πάλι για την άνοδο .. Το μέλλον φαίνεται λαμπρό..τα καλύτερα έρχονται..ήταν μόνο η αρχή..


περισσότερα σε λίγο  





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad