Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Hττα με 1-0 εκτός έδρας του Φωστήρα απο τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο.

Ηρόδοτος – Φωστήρας 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μωραΐτης (57')
Με ακόμα μία νίκη, επί του «Φονέα» συνέχισε ο πρωτοπόρος του ομίλου Ηρόδοτος.
Μόλις στο 3’ η πρώτη καλή στιγμή, με το Μελισσόπουλο να στέλνει τη μπάλα άουτ, από κεφαλιά του Φραγκουλάκη. Στο 6’ απάντησε ο Φωστήρας, ο Κασμερίδης, όμως, μπλόκαρε σουτ του Χαρίτου.
Το σκορ άνοιξε στο 57’, με το Μωραΐτη να χρίζεται σκόρερ, με ωραίο σουτ, έπειτα από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων. Ο Ηρόδοτος είχε τις ευκαιρίες να βάλει δεύτερο τέρμα κάτι που δεν έκανε και λίγο έλλειψε να πληρώσει στο 89’, καθώς ο Πρίκας βρέθηκε πολύ κοντά στη ισοφάριση, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.
Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Αργκιλεσι (90+1 Παναγιωτάκης), Φουκαράκης (77' Κασαπάκης), Ετόφ, Μωραϊτης (85' Γαρεφαλάκης), Μελισσόπουλος (89' Καργιωτάκης).
Φωστήρας (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Μήτκας, Μπιταξής (74 Ρόκας), Καλημέρης, Χαρίτος (83' Στρίγγας), Νικολόπουλος (68' Πρίκας), Γεροκωνσταντής (68' Σίμωσης), Μανδύλης.
Διαιτητής: Νταούλας (Δυτ.Αττικής)
Πηγή:http://www.liganews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad