Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ηττα εκτός έδρας στην πρεμιέρα του Φωστήρα με 1-0 απο το Αιγάλεω

Το ματς κυλησε ομαλα πλαισια με τους φιλάθλους του Φωστηρα να δινουν δυναμικο παρων και να δειχνουν στηριξη σε ολο τον αγωνα.

Στο α’ μερος το Αιγαλεω ηταν ανωτερο εκμεταλλευόμενο στο έπακρο το γεγονος οτι επαιζε στην εδρα του και εκλεισε το Φωστήρα στα καρε του.
Στο 4′ ο Σαπαλιδης απειλησε με κεφαλια μετα απο σεντρα του Σκοπελίτη όμως η μπάλα βρήκε κάπου και εφυγε μολις κορνερ. Στο 9′ ο Δωροβινης σουταρε ομως ο Κατσουλης δεν ανησύχησε.
Στο 13′ το ίδιο συνέβη με το Κωνσταντινιδη. Στο 18′ έγινε το 1-0 οταν ο Γουλας εκλεψε τη μπαλα στο κεντρο και έστρωσε στον Κάρδαρη με τον τελευταιο να σεντραρει και το Βερμπη με σουτ να κανει το 1-0.
Στο 25′ ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια τη προβολή του Ηλια Σταυρου, ενώ στο 26 η κεφαλια του Μειμαρογλου μετα την εκτέλεση κορνερ του Τσαρκάνι έφυγε άουτ.
Στο 29′ ο Φωστήρας ειχε καλη στιγμη, όταν ο Δωροβινης εκτέλεσε το φαουλ και ο Τσωνης που επιασε την κεφαλια ειδε το Κατσουλη να ενεργει σωστα και να διωχνει δυσκολα.
Στο 37′ ο Παπαδοπους μπλόκαρε το αδυναμο σουτ του Τσαρκανι, ενώ στο 39′ ο τερματοφύλακας απο την Πατρα εδιωξε σε κορνερ την κεφαλια του Βερμπη.
Στο 40′ ο Τσαρκανι σεντρα και η κεφαλια του Βερμπη έφυγε λίγο αουτ, με την τελευταια φαση του α’ μερος να λαμβένι χωρα στο 45′. Συγκεκριμενα, ο Ηλιας Σταυρου σουταρε εξω απο την περιοχη με τη μπαλα να φευγει μολις αουτ.
Στο β’ μερος Φωστηρα εγινε επικινδυνος στην κοντρα ομως στο 69′ την πρωτη καλη στιγμη την ειχε το Αιγαλεω, οταν ο Ψυχιογιος γυρισε την παράλληλη σεντρα ομως ουτε ο Σαπαλιδης ουτε ο Βερμπης προλαβαν με προβολη να κανουν το 2-0.
Στο 71′ η κατασταση έγινε πολυ δυσκολη για τον Φωστηρα, οταν αποβλήθηκε με δευτερη κιτρινη καρτα ο Μπιταξης για μαρκαρισμα στον Σκοπελιτη.
Στο 74′ ο Φωστηρας ειχε καλη στιγμη οταν ο Δωροβινης εκτελεσε το κορνερ και ο Τσωνης με προβολη εστειλε τη μπαλα ψηλα αουτ.
Στο 85′ ο Ψυχιογος σουταρε με τον Παπαδοπουλο να αποκρουει με τη κεφαλια του Σκοπελίτη να φευγει μολις αουτ στη συνεχεια.
Η τελευται φαση εγινε στις καθυστερησεις με το σουτ του Σπανου να καταληγει στον Παπαδοπουλο.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλιας Καλοπητας): Κατσουλης, Καρδαρης, Μειμαρογλου, Δαρρας, Κοντιζας, Σκοπελιτης, Γουλας, Σταυρου Η. (90+3 Σταυρου Θ.), Τσαρκανι (61′ Ψυχογιος), Σαπαλιδης (79′ Σπανος), Βερμπης (90+5 Τουλουβασιλης).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κωστας Αρζένης) Παπαδόπουλος, Καλημερης, Κωνσταντινιδης (68′ Μανδυλης), Τσωνης, Πατσταζογλου, Χαριτος (89′ Κοπελας), Δωροβινης, Μητκας, Στριγγας (51′ Καμαρα), Μπιταξης, Νάστος (51′ Νικολοπουλος).
http://www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad