Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμος Πειραιά στο πλευρό των Ακαδημιών Βόλεϊ του Εθνικού.

Πρόεδρος της Επιτροπής Πετοσφαίρισης, κ. Νίκος Νικολινάκος και ο Δ/ντής Αναπτυξιακών Τμημάτων, κ. Σπύρος Κουτούβαλης, ευχαριστούν δημόσια το Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο, κ. Γιάννη Μώραλη, την Πρόεδρο του ΟΠΑΝ, κα Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου «Π.ΣΑΛΠΕΑΣ», κ. Νίκο Μούρμουρα, καθώς και τη Σχολική Επιτροπή του Πειραιά γιατί, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ως Δημοτική Αρχή με τους ελάχιστους διαθέσιμους αθλητικούς χώρους, μερίμνησε ώστε και φέτος να παραχωρήσει στα αναπτυξιακά τμήματα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ το μέγιστο δυνατόν ως προς τη χρήση των δύο αθλητικών χώρων που εδώ και δύο χρόνια φιλοξενούν τους αθλητές μας: το «Παναγιώτης Σαλπέας» και το Γυμναστήριο του Σχολικού Συγκροτήματος Τζαβέλα.
Η πρόθεση του Δημάρχου Πειραιά και του επιτελείου του είναι να βρίσκεται πάντα κοντά στην αθλητική νεολαία του Πειραιά και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με τις ενέργειές του προς όλα τα σωματεία της πόλης μας που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad