Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Στέφανος Φαναρίτης:Ο κύριος Βασίλης Βασιλειάδης διαχρονικά φίλος του αθλητισμού και της ομάδας μας, μερίμνησε ώστε να λάβουμε 100 καθίσματα για να τα τοποθετήσουμε στο δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου.



 Stefanos Fanaritis
Ως πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου θα ήθελα εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, αλλά και όλων των φιλάθλων μας να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό τον πρόεδρό του κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κύριο Βασίλη Βασιλειάδη διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο της Καραϊσκάκης Α.Ε.
Ο κύριος Βασίλης Βασιλειάδης διαχρονικά φίλος του αθλητισμού και της ομάδας μας, και που επιπροσθέτως με τιμάει και προσωπικά με την φιλιά του, μερίμνησε ώστε να λάβουμε 100 καθίσματα για να τα τοποθετήσουμε στο δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου.
Ο Ολυμπιακός, Ο πρόεδρος του και ο κύριος Βασιλειάδης αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον Πειραιά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Ευχαριστώ πολύ επίσης τον κύριο δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου και τον γ.γ. του δήμου κύριο Μανώλη Αντωνάκο για τις ενέργειες ουσιαστικής συμπαράστασης και βοήθειας προς την ΑΕΜ.
Για τον κύριο Βασίλη Βασιλειάδη προσωπικά θέλω να πω ότι αποδεικνύει (κι ας τον παρεξηγούν μερικοί) ότι είναι αρσενικός μάγκας και Πειραιώτες και ο λόγος του είναι ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ.
Ευχαριστούμε από καρδιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad