Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Πρωτέας Βούλας:Ανακοίνωση - Λύση συνεργασίας με Μάνο Μανουσέλη

Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας και ο coach Μάνος Μανουσέλης ανακοινώνουν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.
Τα τελευταία χρόνια, το στίγμα του Μάνου στον Πρωτέα Βούλας έγινε κάτι παραπάνω από αισθητό, ενώ η μπασκετική του φιλοσοφία αποτελεί πλέον σημαντική παρακαταθήκη στην αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου.
Ως Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών, ο coach Μανουσέλης αναδιοργάνωσε πλήρως τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής, με αποτέλεσμα τα κορίτσια και τα αγόρια του Συλλόγου να πρωταγωνιστούν σταθερά, σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.
Παράλληλα, με την καθοδήγησή του, η Ανδρική ομάδα του Πρωτέα ακολούθησε μια θεαματική πορεία, ανεβαίνοντας τρεις κατηγορίες τα τρία τελευταία χρόνια, φτάνοντας στην τρέχουσα περίοδο να αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.
Η πρόταση που -και με τη δική μας σύμφωνη γνώμη- αποδέχτηκε ο Μάνος, να συνεχίσει δηλαδή την προπονητική καριέρα του στο εξωτερικό (Qatar), οδηγεί σε αναγκαστική αλλαγή πλάνων, αλλά όχι και φιλοσοφίας, το Σύλλογό μας,
Ο Πρωτέας Βούλας ευχαριστεί θερμά τον coach Μανουσέλη για τη σημαντική προσφορά του στο Σύλλογό μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον σε προσωπικό και προπονητικό επίπεδο, με την υποσημείωση ότι ο Μάνος θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Πρωτέα σε οποιοδήποτε ρόλο.
Ο Πρόεδρος του Πρωτέα Βούλας, κ. Χρήστος Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά:
«Ο Μάνος Μανουσέλης ήταν προσωπική μου επιλογή πριν 7 χρόνια, επιλογή για την οποία δικαιώθηκα απόλυτα. Ερχόμενος στον Πρωτέα, μας άλλαξε επίπεδο και σε επίπεδο αγωνιστικής φιλοσοφίας αλλά σίγουρα και σε θέματα οργάνωσης των ακαδημιών, με αποτέλεσμα ο Πρωτέας να πρωταγωνιστεί σήμερα σε όλες τις μικρές ηλικίες. Η συνεισφορά του στην Ανδρική ομάδα ήταν καθοριστική, καθώς ο Σύλλογος, υπό την καθοδήγησή του, κατάφερε σήμερα να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία. Όπως ήρθαν τα πράγματα, ο coach και φίλος πια Μάνος, αποδέχτηκε μια πάρα πολύ καλή πρόταση στο Qatar. Παρά τη λύπη μας για την αποχώρησή του, εκ μέρους όλων στον Πρωτέα, τον ευχαριστούμε για ό,τι μας έδωσε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Ο coach Μάνος Μανουσέλης δήλωσε:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένεια του Πρωτέα για τον τρόπο που με δέχθηκε όλα αυτά τα χρόνια, που τόσο εγώ, όσο και η σύζυγός μου και τα παιδιά μου ζούσαμε καθημερινά μέσα στο σύλλογο! Είμαστε πλέον κομμάτι του Πρωτέα και η σχέση μου με το σύλλογο, με τους συνεργάτες στην Αντρική ομάδα, τις Ακαδημίες, αλλά και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, είναι τέτοια που δεν μπορεί να αλλοιωθεί από τις χιλιομετρικές αποστάσεις. Είμαι βέβαιος ότι το πνεύμα της σκληρής καθημερινής δουλειάς και του σχεδιασμού/προγραμματισμού, που έφερε στο σύλλογο ο Χρήστος Βασιλειάδης θα συνεχιστεί και άλλη μία σεζόν θα κλείσει πετυχαίνοντας τούς στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους παίκτες της Αντρικής ομάδας για την προσπάθεια τους στο σκληρό πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής και τους - πολύ περισσότερο από συνεργάτες μου- Δημήτρη Ποδαρά, Γιώργο Τσεμπέρη, Βασίλη Χρυσαλά, Θόδωρο Τερζή και Σταμάτη Φώτογλου που αναλαμβάνουν δύσκολο έργο και θα πρέπει να έχουν την συμπαράσταση όλου του Πρωτέα.
Ήταν για εμένα μοναδική εμπειρία η δουλειά στις ακαδημίες και τίποτα από ότι πετύχαμε δεν θα γινόταν χωρίς την αγάπη των παιδιών για το μπάσκετ αλλά και την καθημερινή μεθοδική δουλειά του Γιώργου Κολοτούρου, της Λένας Σωτηρίου, της Σοφίας Αλεξοπούλου, του Πέτρου Ρέππα, της Βαλάντης Τσομπανάκη, του Θωμά Τζούνα, της Ελπίδας Γριμπαβιώτη, της Ελένης Σιδηροπούλου, του Κώστα Κουρκουλάκου, του Τάκη Καλατζή και του Χρήστου Τσιάρα! Τους ευχαριστώ όλους όπως και τους ανθρώπους που ήταν κάθε μέρα στο γήπεδο, τον κ. Αντρέα και την κα Ελισάβετ που έκαναν πιο εύκολη τη ζωή όλων μας!
Θέλω τέλος να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου στο Γιάννη Νικολάου και στον Στέργιο Γεωργακόπουλο όχι μόνο για την χωρίς μέτρο στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά για την ανθρωπιά τους και το παράδειγμα που έδιναν σε όλους μας.
Εις το επανιδείν!» 
http://proteasvoulas.gr/index.php/el/akadimies/ak13/eidiseis/1847-anakoinwsi-lusi-sunergasias-me-mano-manouseli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad