Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Η καρδιά του σχολικού μπάσκετ χτυπάει στην Λεμεσό.

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού διοργανώνει τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Καλαθοσφαίρισης Λυκείων Ελλάδας- Κύπρου στις 30 και 31 Μαρτίου 2017 στη Λεμεσό.
 
Στην τελική φάση των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Καλαθοσφαίρισης έχουν προκριθεί οι ομάδες:
 
ΚΟΡΙΤΣΙΑ:  Λύκειο Α΄ Μακαρίου Γ΄ Πάφου, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, 1ο ΓΕΛ Βούλας, 5ο ΓΕΛ Περιστερίου
 
ΑΓΟΡΙΑ: Λανίτειο Λύκειο, Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη και Εκπαιδευτήρια Πάνου
 
Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 στις 9.00π.μ στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού».
 
Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017
ΧΩΡΟΣ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΘΛHTIKO ΚΕΝΤΡΟ «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»
11:00
1ΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ
13:00
2ΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ
«ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΡΕΝΑ»
11:00
1ΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
13:00
2ΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ






Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017
ΧΩΡΟΣ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
ΑΓΩΝΑΣ
«ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΡΕΝΑ»
09:30
ΤΕΛΙΚΟΣ 3 – 4 ΘΕΣΗ ΑΓΟΡΙΩΝ
11:30
ΤΕΛΙΚΟΣ 3 – 4 ΘΕΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»
09:30
ΤΕΛΙΚΟΣ 1 – 2 ΘΕΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
11:30
ΤΕΛΙΚΟΣ 1 – 2 ΘΕΣΗ ΑΓΟΡΙΩΝ
 
Τα ζευγάρια των ημιτελικών αγώνων θα προκύψουν μετά από κλήρωση κατά τη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου 2017 στη Λεμεσό.
Την Κύπρο στην κατηγορία κοριτσιών θα εκπροσωπήσει η ομάδα του Λυκείου Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου, του Αθλητικού Σχολείου Πάφου, η οποία έχει κατακτήσει το παγκύπριο πρωτάθλημα Λυκείων 2017.
Την ομάδα αποτελούν οι μαθήτριες: Παπαϊωάννου Δέσποινα, Παπαλλά Ανδρούλα, Θεμιστοκλέους Παναγιώτα, Βασιλείου Αθανασία, Μακρή Άλκηστις, Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα, Λαουρή Μαρία, Κλεάνθους Φρόσω, Ευσταθίου Βαρβάρα, Παναγιωτίδη Μαρία. Προπονητής της ομάδας είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Πάνος Πολεμίτης, προπονητής του Αθλητικού Σχολείου Πάφου.
Στην κατηγορία αγοριών η ομάδα που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από πλευράς Κύπρου είναι η πρωταθλήτρια Κύπρου ομάδα του Λανιτείου Λυκείου – του Αθλητικού Σχολείου Λεμεσού. Την ομάδα αποτελούν οι  μαθητές: Ακαθιώτης Ανδρέας, Αχιλλέως Γιάννης, Ηλιάδης Πόλυς, Κωνσταντίνου Γιάννης, Παπαιωάννου Ραφαήλ, Κουλλαπής Αλέξανδρος, Τσαγγαρίδης Θεοδόσης, Ελευθερίου Χρίστος, Δημοσθένους Χρίστος, Σοφρωνίου Αυγουστίνος, Παπαδόπουλος Ορέστης, Λεωνίδου Ανδρέας. Προπονητής της ομάδας είναι ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Νίνος Ηλιάδης, προπονητής του Αθλητικού Σχολείου Λεμεσού.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τελικοί οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 9:30 και 11:30 θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.
Οι δύο πρωταθλήτριες Κύπρου που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης:
Πηγή:http://basketball.org.cy/el/events/details/event-4787

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad