Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

A' EΣΚΑΝΑ Ανδρών : Τρείς αγώνες δείχνουν να έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την 19η αγωνιστική.

Τρεις αγώνες δείχνουν να έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την 19η αγωνιστική για τον πρώτο στο γήπεδο του Αλίμου θα αναμετρηθούν Παλαιό Φάληρο και Πέρα όπου και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν την νίκη.Το Πέρα θα θέλει να διορθώσει την κακή του εμφάνιση με τον Μίλωνα που ηττήθηκε στην έδρα του την προηγούμενη αγωνιστική  διότι σε περίπτωση ήττα θα το πιάσουν  στην δεύτερη θέση οι αντίπαλοί του  (Τράχωνες και Μίλων εάν κερδίσουν τα Σούρμενα και τον Πειραϊκό αντίστοιχα ).Το Παλαιό Φάληρο που διαθέτει πολύ καλή ομάδα θα κυνηγήσει την νίκη  αλλά και  να καλύψει  την διαφορά των 3 πόντων του πρώτου αγώνα(51-48) που σε περίπτωση ισοβαθμίας θα του δώσει και πλεονέκτημα.
Το δεύτερο παιχνίδι είναι ανάμεσα στην ΑΛΦ Αλίμου και την ΝΕ Μεγαρίδας που και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην τροχιά "play off" όπου θα παλέψουν και αυτές για την νίκη με μικρό αβαντάζ για την γηπεδούχο ομάδα λόγω έδρας.Στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει ο Άλιμος μέσα στην Μεγαρίδα με 80-91.

Το τρίτο παιχνίδι έχει ενδιαφέρον για την μάχη που γίνεται στην ουρά της βαθμολογίας όπου Γ.Σ Περάματος/Ερμής και ΑΕ Καλλιθέας θα τα δώσουν όλα για την νίκη για να αποφύγουν τους αγώνες των "play out".  

Ο Έσπερος Καλλιθέας αντιμετωπίζει την Ελευθερία Μοσχάτου που τον τελευταίο καιρό με την αλλαγή προπονητή (Κουτσούρης αντι Κλιγκόπουλου) αγωνίζεται καλύτερα,  την περσινή περίοδο έκανε την ζημιά  στον Έσπερο Καλλιθέας που τον νίκησε μέσα στην έδρα του.

Ο Μίλωνας αντιμετωπίζει το δυναμικό Πειραϊκό και θα επιδιώξει την νίκη για να μείνει κοντά στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Νίκη θα επιδιώξουν και οι Τράχωνες που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν στην παράταση μέσα στην έδρα τους από τον πρωτοπόρο Έσπερο Καλλιθέας για να παραμείνουν και αυτοί στην τροχιά των "play off".

Eυκαιρία για τα καλά είναι για την μαχητική Δραπετσώνα που εάν κερδίσει τον ουραγό Φοίνικα Πειραιά εκτός έδρας   να βρεθεί και αυτή ξανά στην  τροχιά των ομάδων για τα "play off".

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.02.17

Α΄ ΑΝΔΡΩΝ(19η αγωνιστική) 


ΚΛ. ΜΙΛΩΝΑ 20.00
         ΜΙΛΩΝΑΣ -ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ            ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΑΒΙΔΕΛΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΜΟΥΛΤΣΗ  ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

 
ΚΛ. Π. ΣΑΛΠΕΑΣ 21.45
       ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.- ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΣΚΑΛΤΣΗΣ ΚΑΤΑΓΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΣΑΛΠΑ ΜΠΣΚΟΒΗΣ ΛΑΡΟΖΑ


ΝΈΟ ΚΛ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 21.30
        ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΕΝ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΓΑΡΙΝΗ ΜΑΥΡΕΛΗΣ ΣΤΑΓΙΑΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΓΑΒΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗ 


ΚΛ. ΕΣΠΕΡΟΣ 20.00
        ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΛΑΖΟΓΚΑ ΙΑΤΡΟΣ ΕΣΚΑΝΑ ΜΙΧΑΣ Γ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ ΤΟΒΗΛ

 
ΚΛ ΑΛΙΜΟΥ 20.15
             ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ -ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ        ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ ΜΗΛΑΠΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ 


ΚΛ. ΑΛΙΜΟΥ 22.15
            Π. ΦΑΛΗΡΟ -ΠΕΡΑ          ΜΠΙΚΑΣ    ΣΤΡΕΜΠΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΟΡΟΧΛΙΑΔΗΣ ΖΕΡΙΤΗΣ Α ΜΙΧΑΣ Α


ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 21.45    
     ΠΕΡΑΜΑ -ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ      ΠΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ   ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΙΟΥ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad