Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη των Κορασίδων του Αίολου Ταύρου με 3-1 σετ επι του Γ Σ Περούπολης και συμμετοχή στο Final-8 της Εσπέδα.


Άλλη μία νίκη για την ομάδα των κορασίδων μας η οποία νίκησε εκτός έδρας την πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης με 3-1 σετ. Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος και η ομάδα μας ήδη πετυχαίνει τον 1ο της στόχο.
 
Την άνοδο στην Α' κατηγορία και την συμμετοχή της στο Final-8 της Εσπέδα. 

Μένει άλλη μία αγωνιστική, όπου οι αθλήτριές μας αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον Πήγασο Χαϊδαρίου, αλλά θα θέλαμε να πούμε από τώρα τα πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή, στις αθλήτριες, στους παράγοντες, στον κόσμο και σε όλους εκείνους που πίστεψαν στις δυνατότητες της ομάδας. 
Δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσουν οι αθλήτριές μας για να φτάσουν και ακόμα πιο ψηλά !!! Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μάλλον τα καλά τώρα αρχίζουν.

Καλή η διατησία των κκ  Δρεμέτσικα Γ. και Μητροπούλου Π.

ΑΕ Αίολος Ταύρος 2006Δημητρακάκος Π. (προπονητής)
Καμπύλη Ε., Ρούσσου Ε., Ζίγκιρη Ν., Κωτογλίδου Π., Διονυσοπούλου Ο., Ιγνατίου Β., Πετράκη Δ., Πιπεράκη Σ., Αφεντουλίδη Β., Λουκοπούλου Μ., Μπιράτσι Ε., Κολοκοτρώνη Α.

ΓΣ Πετρούπολης: Χαραλάμπους Χ. (προπονητής)
Τσιούσα Ι., Πολίτη Μ., Παναγιωτοπούλου Χ., Κουτρούλη Π., Τρωμ Λ., Τρωμ Π., Καραμπάτσου Ν., Αντωνίου Δ., Γιωτάκη Μ., Αναστασοπούλου Θ., Ανδριώτη Ε., Γλαμπιδάκη Β., Δημούδη Α., Βλασοπούλου Ι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad