Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Β'ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών(13η αγωνιστική):Εκτός έδρας δοκιμάζονται οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας Ερμής Πειραιά και Ευριάλη Γλυφάδας.


Εκτός έδρας δοκιμάζονται στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Β΄ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών    οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας Ερμής    και Ευριάλη .Η ομάδα του Πειραιά  θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Τελαμώνα και η ομάδα της Γλυφάδα την  Δάφνη Αγίου Δημητρίου η οποία τον τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία έχοντας πετύχει στους τελευταίους οκτώ  αγώνες εφτά  νίκες και μόνο μία ήττα εντός έδρας από τον Ερμή Πειραιά. 
Ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου και αυτός αγωνίζεται εκτός έδρας στην δύσκολη έδρα της Τερψιθέας ο οποίος θα επιδιώξει την νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απο τους πρωτοπόρους.

Νίκες  θα επιδιώξουν εντός έδρας  η Γλυφάδα  επί της Προοδευτικής  ο Λέων Μοσχάτου επί των Ταταύλων ,η ΑΕ Νίκαιας επι του ΑΟΝ Αργυρούπολης και η βελτιωμένη Ενωση Νέας Περάμου/Μεγάρων ώστε να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία.


Το πρόγραμμα των αγώνων της 13ης αγωνιστικής(5-1-2017)
1ΕΑ ΝίκαιαςΑΟΝ Αργυρούπολης
2Ενωση Νέας Περάμου/Μεγάρων Παννεαπολικός
3Δάφνη Αγίου ΔημητρίουΕυριάλη Γλυφάδας
4ΓλυφάδαΠροοδευτική
5Λεων ΜοσχάτουΤαταύλα
6Τερψιθέας ΓλυφάδαςΑστέρας Αγίου Δημητρίου
7ΤελαμώναςΕρμής Πειραιά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad