Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Αγώνας Δρόμου: Ολοι μαζί για την παραλία μας.

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
Α/ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 9.00 π.μ. Παραλία Μοσχάτου
Έ ν α ρ ξ η δ ι α δ ι κ α σ ι ώ ν : 8 . 3 0 π . μ .
Ένας αγώνας για τη συμμετοχή, για τον αθλητισμό, για την παραλία μας!
4 διαδρομές:
1500m για παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου
7000m / 3500m για τους ενήλικες
1000m εκτός συναγωνισμού τρέξιμο /
Δυναμικό περπάτημα για όλες τις ηλικίες
Ελεύθερη συμμετοχή / Απαραίτητη η συμπλήρωση της αίτησης
Διάθεση αιτήσεων: α) Ηλεκτρονικά στο: www.dimosmoschatou-tavrou.gr
β) Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (Μιαούλη 60-Τηλ. 2109407820)
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-20:00
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια που έχει χαράξει ο Δήμος για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών τόσο στον μαζικό αθλητισμό όσο και σε άλλες κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις, διοργανώνει την Κυριακή 11Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ. (ώρα προσέλευσης 8:30 π.μ.),αγώνα δρόμου στην παραλία του Μοσχάτου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε 16 κατηγορίες:
ΔΡΟΜΟΣ 1500Μ
ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ / ΚΟΡΙΤΣΙΑΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΑΓΟΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ / ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΔΡΟΜΟΣ 3500Μ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :
ΑΝΔΡΕΣ 18-35 ΕΤΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18-35 ΕΤΩΝ /
ΑΝΔΡΕΣ 36-55 ΕΤΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΕΣ 36-55 ΕΤΩΝ
ΑΝΔΡΕΣ 56 ΕΤΩΝ & ΑΝΩ / ΓΥΝΑΙΚΕΣ 56 ΕΤΩΝ & ΑΝΩ
ΔΡΟΜΟΣ 7.000Μ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
ΑΝΔΡΕΣ 18-35 ΕΤΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18-35 ΕΤΩΝ
ΑΝΔΡΕΣ 36-55 ΕΤΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΕΣ 36-55 ΕΤΩΝ
ΑΝΔΡΕΣ 56 ΕΤΩΝ & ΑΝΩ / ΓΥΝΑΙΚΕΣ 56 ΕΤΩΝ & ΑΝΩ
Εκτός συναγωνισμού: 1000m. για όλους!
Η Α/ εκκίνηση των 7.000m & 3.500m θα γίνει στις 9:00 π.μ.
Η Β/ εκκίνηση των 1.5000m. θα γίνει στις 10:00 π.μ.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους & όλες, με προσωπική ευθύνη, γι’ αυτό απαιτείται υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής του ενδιαφερόμενου. Αν πρόκειται για ανήλικο άτομο, η δήλωση συμμετοχής ισχύει εφόσον είναι υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα.
Οι αιτήσεις συμπληρωμένες θα κατατίθενται στη Γραμματεία του Τμήματος Αθλητισμού & Ν. Γενιάς, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου-Μιαούλη 60, ώρες 09.00-14.00 & 17.00-20.00, είτε θα στέλνονται με e-mail στο onadmos@yahoo.gr με την ένδειξη “ Όλοι μαζί για την παραλία μας” “Αίτηση”. (Διάθεση αιτήσεων και από www.dimosmoschatou-tavrou.gr Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παρευρίσκεται γιατρός, αυτοκίνητο του Ε.Κ.Α.Β το οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά προτεραιότητα σε περίπτωση ανάγκης και υποστήριξη από την εθελοντική ομάδα επικοινωνιών και διάσωσης R.S.F HELLAS. Σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. στους δε πρώτους νικητές, θα δοθούν κύπελλα. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή έως & την Κυ. 04.12.2016, θα παραλάβουν αριθμό με το όνομά τους.
*ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8:30 π.μ., ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ.
Όλοι μαζί για την παραλία μας
Με την υποστήριξη
R.S.F HELLAS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.

.

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι

Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι
Όταν έχουμε γράψει τον Οκτώβριο για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου το θέμα με τίτλο << Η αξία που γρήγορα αναγνωρίζεται>> διαβάστε στο http://moshatotaurossporty.blogspot.gr/2015/10/h.html κάτι γνωρίζαμε περισσότερο λόγω της φύσης του επαγγέλματός μας αλλά και της διορατικότητας που μας διακατέχει αφού βρισκόμαστε 40 χρόνια μέσα στα γήπεδα.Με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε άσχετοι και προκατειλημμένοι διότι όταν λέμε την γνώμη μας για ένα μπασκετικό θέμα πολλοί μας λένε ότι δεν έχουμε σχέση με το άθλημα διότι προερχόμαστε από τον στίβο και ειναι κατι διαφορετικό .Εκείνο που τους απαντάμε συνεχώς είναι ότι οι αρχές της προπονητικής που μας δίδαξαν οι καθηγητές μας στην σχολή των ΤΕΦΑΑ αλλά και οι καταξιωμένοι διεθνείς προπονητές μας είναι ίδιες είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό άθλημα και φυσικά ότι στην προπονητική πρέπει να διακατέχεσαι κυρίως από φαντασία......................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα..

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.

Wear Μ....(Μακρυγιάννη 107-109,Μοσχάτο..έναντι εκκλησίας Μεταμορφώσεως.
Λινατσα και δαντελα!!!! Δια χειρος...wear M!christening art.

Είναι σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας

Είναι  σωστό να κινδυνευω να απολυθώ την στιγμή που έχω είκοσι χρόνια υπηρεσίας
Σχολιασμός του Χριστόπουλου Σπύρου πρώην πρωταθλητή των 1500μ στο στίβο στο δημοσίευμα του "on alert" με θέμα Ολυμπιονίκες στο στρατό - Έπρεπε να μπουν τόσοι πρέπει να φύγουν όλοι; ,,,,,,, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ..

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΣΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
H Πολεμική Αεροπορία μήπως στην περίπτωση της Μονιμοποίσης του Αξιωματικού Υποσμηναγού -Πρωταθλητή Χριστόπουλου Σπύρου φάσκει και αντιφάσκει με σκοπό να μην γίνει αυτή? ......................................................................κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε περισσότερα.

Διακεκριμένοι αθλητές

Διακεκριμένοι αθλητές
Το διαβάσαμε στο group των διακεκριμένων αθλητών στο facebook μας άρεσε και σας το ξανα δημοσιευουμε.." Οι διακριθέντες αθλητές και όσα αυτοί κατάφεραν να πετύχουν κατα τη διάρκεια της αθλητικής τους καριέρας,ανήκουν όλα στην "αθλητική κληρονομιά" της Ελλάδας.Έπρεπε,εμείς που σηκώσαμε ψηλά τη σημαία μας να το κάνουμε ακόμα μια φορά,σε μια περίοδο που οι αξίες αμφισβιτούνται πλέον ανοιχτά..Ας είναι,λοιπόν,η χθεσινή ημέρα,ημέρα χαράς για όλους μας,στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μύνημα,ως μέλη αυτής της πολύπαθης κοινωνίας,σε όλους όσους έχουν χάσει την ελπίδα τους για κάτι καλύτερο..Ας γίνουμε το "καλό παράδειγμα" για ακόμη μία φορα..!"

.

Τα αθλητικά παραλειπόμενα

Contact Us

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

email:jekinamekaliteromoschato@yahoο.com