Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Θανάσης Κωνσταντώνης : «Ο Πανιώνιος είναι πάνω από όλους»

Μετά την ανάθεση στον Γιάννη Καλαμπόκη της διεύθυνσης των ακαδημιών του Πανιωνίου, ο επί 12 χρόνια επικεφαλής του τμήματος, Θανάσης Κωνσταντώνης τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση, μετά την απομάκρυνση του. Σε αυτή εμφανίστηκε ενωτικός τονίζοντας ότι ο Πανιώνιος είναι πάνω από όλους, και αναλύοντας σε μερικές γραμμές την σκοπιμότητα των επιτυχημένων ακαδημιών του «Ιστορικού».
Αναλυτικά:
Ο Θανάσης Κωνσταντώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την απομάκρυνση του από την θέση του προπονητικού υπευθύνου στις ακαδημίες μπάσκετ του Πανιωνίου, ύστερα από 12 χρόνια. «Η προσωπική απόφαση του πρόεδρου του τμήματος μπάσκετ κ. Ιωνα Βαρουξάκη να λυθεί μονομερώς η συνεργασία με τις ακαδημίες μπάσκετ του Πανιωνίου και χωρίς να μου έχουν γνωστοποιηθεί οι λόγοι, δεν πρόκειται να επηρεάσει το παρόν και το μέλλον τους. Οι υποδομές του συλλόγου έχουν δημιουργηθεί από πρωτεργάτες του τμήματος μπάσκετ, πριν από 30 χρόνια και αυτό το όραμα όφειλα να συνεχίσω, όπως και έπραξα. Τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του Πανιωνίου, απέδειξαν ότι είναι ο «θεματοφύλακας» και της ανδρικής ομάδας, όταν στην περσινή περίοδο ανέλαβαν να την υποστηρίξουν οικονομικά και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στην άνοδο της στην Α2 κατηγορία. Σ’ ΄ότι αφορά τους άλλους προπονητές των ακαδημιών και μέχρι πρότινος συνεργάτες μου, θέλω να τονίσω ότι οφείλουν να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία τους στον σύλλογο, ως αυτόνομοι και αυτοδημιούργητοι. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλους».
http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=168697%3A--l-----r&catid=32%3Aa2&Itemid=14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad