Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Στην δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα έφτασε ο Εθνικός Πειραιά που επικράτησε με 2-1 της αξιόμαχης ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ

Στην δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα έφτασε ο Εθνικός Πειραιά που επικράτησε με 2-1 της αξιόμαχης ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ που πάλεψε το ματς αλλά έπεσε πάνω σε έναν αρκετά ικανο αντίπαλο που στο α’ ημίχρονο ήταν ανώτερος και στην επανάληψη διαφύλαξε τα νώτα του.
Από την άλλη, οι Χανιώτες μετά το 65′ είχαν με το μέρος τους αρκετές στημένες φάσεις όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους. Στο 2’ο Εθνικός έφτασε κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Παυλάκη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Γεωργίου, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να στέκεται πιο τυχερός στο 15′ αφου με σουτ βολ-πλανέ έκανε το 1-0. Στο 24′ ο Τσικουδάκης σκόραρε για την ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή και στον επόπτη. Στο 32′ ο Κομνηνός εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Βλάχου και έκανε το 2-0, με τους Χανιώτες να μειώνουν σε 2-1 στο 58′ με τον Τσικουδάκη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος (90+3 Πίσας), Μπένα, Πεχλιβανίδης, Λεωνιδόπουλος, Κατίδης, Κομνηνός (55′ λ.τρ. Μαργαρίτης), Παυλάκης, Μάναλης, Βλάχος (84′ Μαρούδας).
ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης) Γεωργίου, Παληγεώργος, Γαλανίδης, Κυτράκης, Κομπογεννητάκης (51′ Δρακάκης), Καρβουνιάρης, Ντεντάκης, Ταταράκης (80′ Περδικάκης), Βεστάκης, Τσικουδάκης, Γκουτσίδης (75′ Παπαθανασίου).
Πηγή: prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad