Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Πρεμιέρα στην Α1 του Ολυμπιακού με τον Άρη στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Έφτασε η ώρα για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, με τον νταμπλούχο Ολυμπιακό να κάνει ντεμπούτο εντός έδρας, το Σάββατο, απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τις 14:30 στο ΔΑΚ Γλυφάδας, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι εντός έδρας. Η Ελένη Καπογιάννη έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεση της, εκτός φυσικά από τις Λάρκινς και Κάϊζερ που δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην ομάδα.
Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Φάρο Κερατσινίου αποτελούν οι: Nατάσα Γκοτζή, Εύη Σταμάτη, Μαριρόζα Μπόνη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Πέλυ Παπαμιχαήλ, Τάνια Χαλιβέρα, Λικέντρα Τζόνσον, Στέλλα Φουράκη, Αφροδίτη Κοσμά, Στέλλα Καλτσίδου.
Η κόουτς του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:
«Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Για εμάς δεν παίζει ρόλο ποιος είναι ο αντίπαλος μας, μιας πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες μας με την ίδια σοβαρότητα και διάθεση.»
http://www.osfp.gr/content/mpasket-gynaikwn/5988-premiera-sthn-a1-me-ton-arh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad