Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Σαραβάκος, Αναστόπουλος, Μαύρος τρέχουν στη Νέα Σμύρνη - Historic Run 2016

Οι μνήμες τους ενώνουν: Σαραβάκος, Αναστόπουλος, Μαύρος τρέχουν στη Νέα Σμύρνη 
Τρεις θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου που έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στο καμάρι της Νέας Σμύρνης, τον Πανιώνιο, είναι οι επίσημοι πρεσβευτές του 2ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στις 2 Οκτωβρίου 2016.
Ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Θωμάς Μαύρος που έκαναν λαμπρή καριέρα σε ομάδες όπως o  Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και τίμησαν τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα που γίνεται για τις χαμένες πατρίδες και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους, ώστε να πάρουν μέρος στον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη.
Φόρεσαν μάλιστα και τη μπλούζα με την επωνυμία του αγώνα Nea Smirni Historic Run και μέσω της επίσημης αφίσας δηλώνουν ότι οι «μνήμες μας ενώνουν».
Οι εγγραφές για τους τρεις αγώνες (2,5 χλμ, 5 χλμ και 10 χλμ) της 2ας Οκτωβρίου συνεχίζονται, ενώ είναι πολλές οι προσφορές για τους δρομείς όπως συλλεκτικά T-shirt υψηλής ποιότητας με τη σφραγίδα του σπουδαίου ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, βαρύτιμο φιλοτεχνημένο μετάλλιο τερματισμού, τσάντα πλάτης και ηλεκτρονική χρονομέτρηση με την τεχνολογία chip είναι μερικές μόνο από τις παροχές προς τους δρομείς, ενώ δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής και του τερματισμού και στη συνέχεια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα:
 210 9310408 και 2132025922 & 924
 Ο Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης αποτέλεσε μια πρωτόγνωρα επιτυχημένη διοργάνωση με περισσότερους από 3.500 δρομείς και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό της αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ). Τον Αγώνα υποστήριξαν ενεργά τοπικοί φορείς, όπως ο Πανιώνιος ΓΣΣ, ο Σύλλογος Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και η Νεότητα Ερυθρού Σταυρού.
 Πληροφορίες για τον αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad