Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Παπαφλωράτου.

Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Παπαφλωράτου (22, 1μ94), ο οποίος μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην Αμερική και στο κολέγιο της Νεβάδα. Παίκτης που αγωνίζεται και ως πόιντ γκαρντ, και ως σούτινγκ γκαρντ, έρχεται να γεμίσει την περιφερειακή γραμμή του Εθνικού.
Έκανε τα πρώτα του βήματα στο Μαρούσι, πήγε σχολείο στο Redemption Christian Academy κι από εκεί βρέθηκε στο Nevada. Επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Εθνικού.
"Παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας, προσθέτοντας παιδιά που έχουν ταλέντο και δίψα για μπάσκετ, παιδιά που αύριο θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά του αθλήματος. Από μόνο του αυτό το γεγονός μας γεμίζει ευθύνη, αλλά μας υποχρεώνει να κάνουμε και υπομονή, προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα" δήλωσε ο Κώστας Δεριζιώτης.
"Είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι στον Εθνικό. Είμαι χαρούμενος γιατί υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και όλοι μαζί θα παλέψουμε, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα παλεύει και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με το ίδιο πάθος" υποστήριξε ο Στέλιος Παπαφλωράτος.
"Ο Παπαφλωράτος, όπως και τα άλλα παιδιά (Οικονομόπουλος, Παπαπέτρου) έχουν όλα τα στοιχεία που ζητάμε, αλλά δεν διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Γνωρίζουμε πως μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες θα βελτιωθούν κι είμαστε αποφασισμένοι να τους δώσουμε χρόνο και χώρο. Δεν είναι λύσεις ανάγκης, είναι στρατηγική μας επιλογή" τόνισε ο Βαγγέλης Βλάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad