Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ισως να πρέπει να δούμε με σωστό μάτι αυτό που κάνει καλό στην εφηβική ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου.


Σήμερα το βράδυ είδαμε κάτι το πολύ παράδοξο στο κλειστό γήπεδο της Μιαούλη μόλις τελείωσε ο φιλικός αγώνας της Ελευθερίας Μοσχάτου με τον Νικηφόρο Αγίας Βαρβάρας περίπου στις 10:00μμ στο γήπεδο μπήκαν δύο  μπασκετικές ομάδες για να αγωνιστούν για κάποιο ερασιτεχνικό τουρνουά που ο δήμος μας παρέχει  το γήπεδο για να γίνει αυτό.
Σημασία έχει ότι την ίδια ώρα στο ανοικτό γήπεδο είχε προπόνηση η εφηβική ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου η οποία αγωνίζεται στην Β' κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ.
Εμείς θέλουμε να πούμε πως είναι δυνατό να μένει τέτοια ώρα και μέρα έξω από το κλειστό γήπεδο η ομάδα του Εφηβικού μας μιας και ως γνωστό  αυτά τα παιδιά αποτελούν τον προθάλαμο της ανδρικής ομάδας και θα έπρεπε να γυμνάζονται με τις καλύτερες συνθήκες(σε παρκέ και όχι σκληρό τσιμεντένιο δάπεδο,αλλά και αγωνιστικά να συνηθίζουν το γήπεδο στο οποίο αγωνίζονται ως γηπεδούχοι).

Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα παιδιά αυτής της ομάδας είναι μαθητές της β' και γ' και λυκείου και λόγω των φροντιστηρίων που κάνουν τις καθημερινές ημέρες ,η παρασκευή είναι μία βασική μέρα προπόνησης  που συμμετέχουν  οι περισσότεροι και έτσι πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη με ουσία και όφελος (προπονητικό)που θα προετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο για τον αγώνα που θα ακολουθήσει.

Είναι πολύ παράδοξο  λέμε και πάλι να γίνεται αυτός ο άσχημος προγραμματισμός από την μεριά του δήμου μας,  καλό είναι να επανεξεταστεί πολύ σύντομα το θέμα ώστε για να προλάβουμε τα  τυχόν  άσχημα που θα προξενηθούν στην εφηβική ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου μιας και οι μέρες των προπονησεών της πρέπει να γίνονται με τον σωστό  και ιδανικό τρόπο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad