Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Σύσσωμη η οικογένεια της Γυμναστικής έδωσε το «παρών» στην επιτυχημένη γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμήν των σωματείων της Αττικής και των ανθρώπων του αθλήματος.

ΖΕΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ!

Σύσσωμη η οικογένεια της Γυμναστικής έδωσε το «παρών» στην απόλυτα επιτυχημένη γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμήν των σωματείων της Αττικής και των ανθρώπων του αθλήματος, το βράδυ της Τρίτης (20/09), σε μπαρ της παραλιακής λεωφόρου. 

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από τη μαζική παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων της Αττικής και όχι μόνο, που δέχθηκαν τις ευχαριστίες του προέδρου της Ε.Γ.Ο. κ. Θανάση Βασιλειάδη για την στήριξή τους, για την αναγνώριση του έργου που επιτελέστηκε στον Ολυμπιακό κύκλο 2013-2016, αλλά και για την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, με γνώμονα πάντοτε την πρόοδο της ελληνικής Γυμναστικής.

Ξεχωριστή λάμψη έδωσε στη βραδιά η παρουσία πρωταθλητών των Εθνικών ομάδων, όπως οι Λευτέρης Πετρούνιας, Βλάσης Μάρας, Λευτέρης Κοσμίδης, Νίκος Ηλιόπουλος, Βασιλική Μιλλούση, αλλά και η Ολυμπιακή ομάδα του ανσάμπλ (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου), που έγιναν όλοι μαζί μια παρέα με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους και δέχθηκαν πολλά συγχαρητήρια για τις πρόσφατες επιτυχίες τους, αλλά και εμψύχωση ενόψει των αγωνιστικών στόχων της νέας σεζόν. 

Μάλιστα, δεν έλειψε μία τούρτα - έκπληξη προς τιμήν της Ζωής Κοντογιάννη, η οποία γιόρτασε προχθές τα 19α γενέθλιά της!

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, καθώς και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου, μαζί με τον A’ αντιπρόεδρο κ. Θεόδωρο Νταβέλο και άλλους εκπροσώπους των ΜΜΕ


https://www.facebook.com/HellenicGymnasticsPress/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad