Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Αρης Δημητρίου:Συμβαίνουν και παράδοξα!



Οταν ανέλαβα την Προεδρία της Ελευθερίας είχα και έχω ένα σκοπό, να υπηρετήσω όσο καλύτερα μπορώ το σύλλογο με εντιμότητα και διαφάνεια και να φτάσει η στιγμή που η Ανδρική και η Γυναικεία ομάδα να αποτελείτε από αθλητές των σπλάχνων της ομάδας. Τον τελευταίο καιρό ζώ κάτι το απίστευτο, φέραμε έναν καταξιομένο Ελληνα Μπασκεμπολίστα τον Γιώργο Σιγάλα για να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά και όραμα και έμπνευση. Αντ αυτού όμως κάποιοι γονείς θέλουν να φύγουν τα παιδιά τους απ την ομάδα και παρασυρόμενοι από κάποιους προπονητάκους, που ανεδείχθησαν στην Ελευθερία, να πάνε σε γειτωνικούς συλλόγους και μάλιστα μας κάνουν και τους φίλους!!!! Αυτοί που με παρακαλάγανε να διώξο τον προπονητάκο!!!!

Επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά, απόφαση του Δ.Σ. είναι ότι κανείς αθλητής δεν φεύγει από το σύλλογο χωρίς αντάλαγμα και ο σύλλογος μιλά μόνο με συλλόγους και ΟΧΙ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ και μάλιστα με συλλόγους ανώτερης κατηγορίας απ τη ομάδα μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγάλουμε αθλητές/τριες για τις πρώτες ομάδες μας. Έτσι λειτουργούν οι σύλλογοι και έτσι θα λειτουργήσει και η Ελευθερία Μοσχάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad