Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση Α.Ε Μοσχάτου για την Νέα Ποδοσφαιρική Σεζόν.

Η Αθλητική Ένωση Μοσχατου με την ευκαιρεια της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν,εύχεται σε ολα τα σωματεία του Πειραια,καλη ποδοσφαιρική χρονιά,χωρίς βία και ακρότητες,με υψηλό το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας απο όλους μας και κάθε ομαδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.
Στον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή του ευχόμαστε να εχει υγεία και υποσχόμαστε απο την πλευρά μας,οποία φανέλα κι αν φοράει να τον αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και να κάνουμε ο,τι περνάει απο το χέρι μας,ώστε να είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής στα γήπεδα του Πειραια.
Στη διοίκηση της ΕΠΣΠ,ευχόμαστε να διατηρήσει τα καλώς κείμενα των προηγούμενων ετών,να διοργανώσει ενα άψογο και βασισμένο στην ισονομία,πρωτάθλημα και να διαβεβαιώσουμε το ΔΣ οτι θα είμαστε δίπλα του σε κάθε προσπάθεια προάσπισης και προβολής του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου.
Τέλος,στους φιλάθλους του Πειραια θελουμε να δηλώσουμε οτι θα προσπαθήσουμε ολοι μαζί να τους ανταμείψουμε με όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα σε γήπεδα και έδρες που θα προάγουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό και τίποτα αλλο!
Εκ μέρους όλου του ΔΣ της ΑΕΜ Ο Προεδρος Κουλιας Δημητριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad