Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η Α.Ε Μοσχάτου στηρίζει τον Γιώργο Καραμπέτσο.

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου αισθάνεται την ανάγκη, την υποχρέωση και την τιμή, να χαιρετήσει, να στηρίξει και να προβάλει όσο μπορεί, την υποψηφιότητα ενός δικού της ανθρώπου, του κ. Γ. Καραμπέτσου για την Προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϋ.
Αποτελεί ύψιστη τιμή τόσο για τον σύλλογό μας, στον οποίο ο κ. Καραμπέτσος έχει προσφέρει τα μέγιστα εδώ και δεκαετίες, όσο και για την πόλη μας, η διοίκηση του δημοφιλούς αθλήματος να περάσει στα χέρια ενός ανθρώπου που γνωρίζει το άθλημα όσο λίγοι στην Ελλάδα, υπηρετώντας το με τον καλύτερο τρόπο σε όλους τους τομείς του, σαν αθλητής, προπονητής, διαιτητής και παράγοντας.
Ο κ. Καραμπέτσος υπήρξε ο πρωτεργάτης για την δημιουργία τμήματος βόλεϋ στο σωματείο μας και ουσιαστικά ήταν ο άνθρωπος που έφερε το άθλημα στο Μοσχάτο. Τίμησε το εθνόσημο, συμμετέχοντας σε δύο ολυμπιάδες, σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και γενικά έτυχε της απόλυτης αναγνώρισης ως εκ των κορυφαίων διαιτητών από την παγκόσμια κοινότητα του αθλήματος.
Φίλε Γιώργο, η Ομάδα σου, η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου, καθώς και οι φίλοι σου , σου ευχόμαστε η επόμενη μέρα των εκλογών να σε βρει σε αυτήν την άκρως τιμητική θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, για να μπορέσει επιτέλους το Ελληνικό Βόλεϋ, υπό την καθοδήγησή σου πλέον, να αναγεννηθεί και να επανέλθει στην ελίτ του Παγκόσμιου Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad