Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Toν 20άχρονο Μοσχατιώτη "φόργουορντ" Αλέξανδρο Ιορδάνου απόκτησε ο Πορφύρας απο τον Αίολο Ταύρου.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν ο Πορφύρας, με τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα τον Αλέξανδρο Ιορδάνου.
 
Την προηγούμενη σεζόν, ο 20χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε στην Α' ΈΣΚΑ και τον Αίολο Ταύρου, ενώ έχει περάσει επίσης από Ίκαρο Νέα Σμύρνης, Ίκαρο Καλλιθέας και Περιστέρι.
 
Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Πορφύρα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Τρίγκα, ο οποίος συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το κτίσιμο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ το ομίλου, εν όψει της συμμετοχής στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, με τελευταίο απόκτημα τον Αλέξανδρο Ιορδάνου. Ο 20άχρονος Αλέξανδρος (γεν. 1996) έχει ύψος 2,00μ. και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον Αίολο Ταύρου στο πρωτάθλημα της 
Α’ ΕΣΚΑ. Αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» και παλαιότερα έχει αγωνισθεί στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης, στην παιδική ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας και στην εφηβική του Περιστερίου. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του Πορφύρα και του ευχόμαστε πετυχημένη και υγιή αθλητική χρονιά, καθώς και καλή επιτυχία στις σπουδές του.
 
http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad