Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Το «ευχαριστώ» του Πρίντεζη

Το όραμα του Γιώργου Πρίντεζη πήρε σάρκα και οστά και ο 31χρονος διεθνής πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν παράλειψε να ευχαριστήσει όσους έβαλαν το... λιθαράκι τους για να στεφθεί με επιτυχία το «AegeanBall Festival».
Πάντα είμαι υπερήφανος για το νησί μου. Πάντα μου αρέσει να βρίσκομαι στα ίδια μέρη, όσο κι αν μεγαλώνω. Το σημαντικό είναι να φέρνεις χαμόγελα. Αυτό μου αρέσει πιο πολύ. Ήταν ένα καταπληκτικό πενταήμερο και το χάρηκε και ο κόσμος αυτό. Το όραμα που είχα έπιασε ταβάνι. Είναι μία πολύ στέρεα βάση, αλλά δεν το έκανα μόνος μου. Τους ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν. Παίκτες, δήμος, αλλά και τον κόσμο. Του χρόνου να γίνει ακόμη καλύτερο», δήλωσε ο αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:  
 
«Είναι μία γιορτή. Χάρηκα που το είδε ο κόσμος από κοντά και το έδειξε η τηλεόραση. Το σημαντικό είναι ότι ήρθαν και μεγάλοι παίκτες. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον, αλλά ξέρω ότι ήρθαν με την καρδιά τους». 

Οσον αφορά για το αν στο επόμενο τουρνουά θα δώσουν το «παρών» ξένοι παίκτες, είπε: «Οπως είπα και πριν η βάση μπήκε. Έγινε κάτι όμορφο. Ο κόσμος το αγκάλιασε και αυτό είναι ένα μήνυμα να το συνεχίσουμε. Γιατί το μπάσκετ και γενικά, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Ξέχωρα από κόκκινο, πράσινο, ή κίτρινο όλοι είμαστε ένα και πρέπει να παράγουμε σωστό αθλητισμό». 
Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην αγωνιστική περίοδο 2016-17: «Η σεζόν έκλεισε καλά. Αυτό ήταν ένα καλό break από τις διακοπές μας. Τώρα, ξεκινάει μία η καινούρια σεζόν, με καινούριους στόχους και σχέδια. Έχουμε κάποιες ημέρες να ξεκουραστούμε ακόμα, αλλά δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Και συνεχίζουμε. Να είμαστε υγιείς και να περνάμε καλά».
Πηγή:http://www.sdna.gr/mpasket/article/224322/eyxaristo-toy-printezi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad