Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

“Έδεσε” και τον Αλέξη Ταχματζίδη ο Φωστήρας

Παρότι συγκροτήθηκε σε σώμα στις αρχές του μήνα η διοικούσα Επιτροπή όχι απλά έκανε αυτό που χρειαζόταν αλλά δείχνει ότι έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο όσον αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Άλλωστε αρκετοί παίκτες που άνηκαν πέρυσι στην ομάδα εξέφρασαν και φέτος την επιθυμία τους να παραμείνουν στο ρόστερ και να αποτελέσουν τους αρωγούς στην προσπάθεια που θα καταβάλει ο “Φονέας” στον 4ο όμιλο της Γ” Εθνικής. Μετά τους Πέτρο Καλημέρα, Θωμά Ντάφλα, Κώστα Κόπελα, Κώστα Παραρά και Σπύρο Δωροβίνη, η διοικούσα επιτροπή πραγματοποίησε ακόμη μια σπουδαία κίνηση διατηρώντας και τον Αλέξη Ταχματζίδη στην ομάδα.
Ο Μακεδόνας ακραίος επιθετικός που αποκτήθηκε πέρυσι τον Ιανουάριο από τους “κιτρινόμαυρους” βρέθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και παρότι η περίπτωση του φάνταζε δύσκολη, οι ιθύνοντες του “Φονέα” έκαναν την υπέρβαση διατηρώντας τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα.
Όπως γίνεται αντιληπτό, οι βλέψεις αρχίζουν σιγά-σιγά και ανεβαίνουν όσον αφορά τους στόχους αφού αρκετά ονόματα που οδήγησαν την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού παρέμειναν στο ρόστερ.
Πηγή:http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad