Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Χαραλαμπόπουλος-Μουράτος: «Έτοιμοι για την πρόκληση»

Η Εθνική Νέων Ανδρών ρίχνεται την Παρασκευή στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Χαλκίδας (15-24 Ιουλίου). Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Μουράτος παρουσιάστηκαν βέβαιοι πως η ελληνική ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει το στόχο της ανόδου.
 
Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Είναι ένα τουρνουά διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Παίζουμε στη Β’ Κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Υπάρχουν αρκετές ομάδες επιπέδου Α’ Κατηγορίας κι εμείς αντιμετωπίζουμε τη διοργάνωση ως τέτοια. Θα εμφανιστούμε σοβαροί και έτοιμοι. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση και να κερδίσουμε την άνοδο. Δεν μας προβληματίζει το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες που είναι άγνωστες σε μας, ούτε μας φοβίζει κάποια ομάδα. Σίγουρα θα βρούμε αντιπάλους με διαφορετικό στυλ από αυτό που έχουμε συνηθίσει, αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Προσωπικά είμαι μια χαρά και είναι ευχαρίστηση για μένα να βρίσκομαι κοντά τους και περνάμε καλά».
 
Από τη δική του πλευρά, ο γκαρντ του Ολυμπιακού είπε: «Δεν έχουμε σκεφτεί καθόλου ότι παίζουμε στη Β’ Κατηγορία. Η προετοιμασία που έχουμε κάνει είναι σαν να παίζουμε στην Α’ Κατηγορία. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει τρομερή διάθεση και ενέργεια και είμαστε διψασμένοι να ανεβάσουμε  την ομάδα εκεί που αξίζει, στην Α’ Κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τα περισσότερα παιδιά, έχουμε αναπτύξει πολύ καλή χημεία τόσο εντός όσο κι εκτός παρκέ κι αυτό μας βοηθά να το ευχαριστιόμαστε πιο πολύ. Είμαστε μια παρέα και περνάμε καλά κάνοντας αυτό που μας αρέσει. Είδαμε και πέρσι ότι η στήριξη του κόσμου ήταν μεγάλη στο Ηράκλειο και το Βόλο κι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να φτάσει η ομάδα ψηλά και στις δύο διοργανώσεις. Ο κόσμος εδώ αγαπά το μπάσκετ και περιμένουμε την ανάλογη υποστήριξη για να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί». 
 
 http://basket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad