Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Δυσκολίες και προβληματισμός στον Εθνικό

Μόνο ως θετικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τα νέα για τον Εθνικό, με τον τμήμα μπάσκετ να βρίσκεται στον «αέρα», τη στιγμή που ενδεχόμενη αποχώρηση της Κηφισιάς από την Α1 θα τους φέρει αντιμέτωπους με την πρόκληση της ανόδου.
Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο χρηματοδότης και άνθρωπος που έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια να φέρει τον σύλλογο του Πειραιά σε υψηλό επίπεδο, Βασίλης Δέρβος, αποφάσισε να μην συμμετάσχει καθόλου στον οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας, γεγονός που αφήνει τον Εθνικό χωρίς πόρους. 
Πλέον, τα δεδομένα είναι δύσκολα, και κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους της κίνησης του Βασίλη Δέρβου, ο οποίος με δήλωση του είχε αναφερθεί σε αποχώρηση του, αλλά είχε ενημερώσει ότι θα βοηθούσε με ένα ποσό στον σχεδιασμό της νέας ομάδας, και σίγουρα η αγάπη του για τον Εθνικό ίσως αλλάξει και πάλι άρδην τα δεδομένα. Έτσι, οι επόμενες ημέρες σίγουρα είναι δύσκολες για τους «μπλε» του Πειραιά.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=164022:2016-07-12-18-26-30&catid=32:a2&Itemid=14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad