Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Κώστας Παναγόπουλος: "Ο ελληνικός στίβος έχει παρόν και μέλλον"

Στις επιτυχίες του ελληνικού στίβου στο 23ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ, στα δύο μετάλλια αλλά και τα εξαιρετικά πλασαρίσματα αθλητών και αθλητριών μας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος. 
"Ο ελληνικός στίβος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι έχει και παρόν αλλά και μέλλον. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και προπονήτριες, που με την υπερποσπάθεια τους ξεπέρασαν δυσκολίες και προβλήματα και μας χάρισαν σημαντικές επιδόσεις και μεγάλες διακρίσεις.
 
Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην τεχνική ηγεσία για τη συνολική παρουσία της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα", είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.
 
Στο Αμστερνταμ η ελληνική ομάδα δεν πανηγύρισε μονάχα το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη και το χάλκινο της Βούλας Παπαχρήστου, αλλά για την εμφάνιση μιας νέας φουρνιάς αθλητών που έδειξε πως ήρθε για να μείνει.
 
Ο Κώστας Παναγόπουλος στάθηκε και σε ένα σοβαρό θέμα που απασχόλησε όλους όσοι παρακολούθησαν τη διοργάνωση και έχει να κάνει με τις μεταγραφές αθλητών. "Η Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια ομοσπονδία οφείλουν άμεσα να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο του αθλητικού trafficking που όπως φαίνεται συνιστά σοβαρή απειλή, αφού αλλοιώνει σε μεγάλο βαθμό το χαρακτήρα της διοργάνωσης", κατέληξε ο πρόεδρος της αρχαιότερης ομοσπονδίας.

http://segas.gr/index.php/el/news/3410-kostas-panagopoulos-o-ellinikos-stivos-exei-kai-paron-kai-mellon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad