Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν Μπίντγκοζ 2016:Στην 4η θέση ο Εμμανουήλ Καραλής.

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου τρεις ώρες για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον τελικό του επί κοντώ των εφήβων και να διαμορφωθεί το βάθρο των νικητών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ. 
Ανάμεσα στους αθλητές, που μέχρι το τέλος κυνήγησαν το μετάλλιο ήταν και ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο νεαρός αθλητής λίγες μόλις μέρες από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Τιφλίδα έκανε αγώνα τακτικής βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο και πανηγύρισε τελικά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης με άλμα στα 5,40 μέτρα. 

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,10 μ. με έγκυρο άλμα, πάλεψε στο 5,30 μ., ύψος που πέρασε τελικά με την τρίτη και έπειτα ξανά πήρε θέση απέναντι στον πήχη στα 5,40 μέτρα. Ο Καραλής στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει τα 5,45 μ. και ύστερα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες σε αυτό το ύψος δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 5,55 μέτρα. 
Ο Καραλής κατάφερε μέσα σε διάστημα δέκα ημερών να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του και να πλασαριστεί στην τέταρτη θέση στους Εφηβους. Τα επόμενα δύο χρόνια, ο νεαρός θα έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ήδη πλούσιο βιογραφικό του. 
Νικητής του αγώνα ήταν ο Αμερικανός Ντίκιν Βόλζ με 5,65 μ., δεύτερος ο Μάρσαλ (Αυστραλία) με 5,55 μ. και τρίτος ο παγκόσμιος πρωταθλητής παίδων του 2015 Αρμαντ Ντούπλαντις (5,45 μ.).

http://www.segas.gr/index.php/el/news/3477-bintgkoz-2016-nea-diakrisi-gia-ton-emmanouil-karali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad