Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Γιώργος Γκοβερίνος ανέλαβε το Μοσχάτο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας αποτελεί τον νέο προπονητή των «πρασίνων». 
Με τον Γιώργο Γκοβερίνο στην άκρη του πάγκου του θα πορευτεί το Μοσχάτο την νέα σεζόν! Οι παράγοντες του ιστορικού συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες, έδωσαν τα χέρια με τον επιτυχημένο προπονητή και παλιά δόξα της Καλλιθέας, ο οποίος καλείται να οδηγήσει την νέα του ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Αξίζει να τονιστεί, ότι την περασμένη περίοδο ο Γιώργος Γκοβερίνος  βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της ΑΕ Αίγινας, οδηγώντας την ομάδα του Αργοσαρωνικού σε μίαπολύ αξιόλογη παρουσία στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά. Επίσης. έχει να επιδείξει θητεία και στον Ίκαρο Καλλιθέας.
Επιμέλεια: Κώστας Παλαιολόγος
Πηγή:http://www.bankasport.gr

Η ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Γκοβερίνο.
Ο κ Γκοβερίνος είναι 41 χρόνων και κάτοχος διπλώματος UEFA. Εχει διατελέσει προπονητής στην Κ20 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, στον ΣΑΡΩΝΙΚΟ, στον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και στην ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ. Υπήρξε παίκτης και αρχηγός στην ομάδα της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στην Α΄ Εθνική, στο Αιγάλεω και στην Εθνική Ομάδα Παίδων . Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του
Γραφείο Τύπου
Α.Ε Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad