Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Eλευθερία Μοσχάτου: Μια σεζόν(2015-16) απο τις καλύτερες (με 3 ανόδους, 4 τίτλους).

Η Σεζόν έφθασε στο τέλος της, με την ομάδα των Παγκορασίδων να είναι η μοναδική με υποχρεώσεις, στον τελευταίο της φετινό επίσημο αγώνα.
Μια σεζόν (με 3 ανόδους, 4 τίτλους) από τις καλύτερες της Ελευθερίας, με πολλές ομάδες μας να διακρίνονται αλλά και αθλητές μας ατομικώς.
Η Ανδρική ομάδα συνεχίζει στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Η Γυναικεία ομάδα με νταμπλ! ανέβηκε στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας
Η ομάδα των Κορασίδων στην Α΄ Κατηγορία ως 1η
Η ομάδα των Παίδων στην Β΄ Κατηγορία ως 1η
Και αυτά ήταν οι κύριες επιτυχίες, καθώς άλλα τμήματα είχαν αξιοσημείωτες πορείες, όπως οιΈφηβοι(β΄κατ.), Παμπαίδες, Παγκορασίδες(α΄κατ.). Αυτό δείχνει την προσπάθειά, Προπονητών, Αθλητών, Υπευθύνων, σε μια μεγάλη οικογένεια όπως η Ελευθερία και που για να συνεχιστεί χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου της.

Για μια συνοικιακή ομάδα, όπως η Ελευθερία, με τα πενιχρά οικονομικά της μέσα, αλλά με πάθος και αγάπη για το άθλημα, ένα μόνο θα σημειώσουμε. Τη σεζόν 2015-16, 76 σύλλογοι δραστηριοποιήθηκαν στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. (η ως μέλη της Ένωσης και σε κάποιο Εθνικό πρωτάθλημα). Από αυτούς τους 76 συλλόγους μόνο 5 παρουσίασαν ομάδα σε κάθε ηλικιακό πρωτάθλημα Ανδρών & Γυναικών(σύνολο 10).  Ο Κρόνος, ο Πανιώνιος η Τερψιθέα, ο Α.Ο.Ν.Α. και η Ελευθερία μας. 
 ..........................................................................................................................................................................................
Στο μεταξύ προς το τέλος Ιουνίου(27) θα ακολουθήσει  το 2ο καλοκαιρινό καμπ. Την Δευτέρα Θα ακολουθήσει ανάρτηση με λεπτομέρειες και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. 

Στο μεταξύ η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. :
Καλεί,την ΛΟΥΪΖΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ   (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ), να βρίσκεται την Κυριακή  22 Μαΐου 2016 και ώρα 08:45 , στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πειραιά “ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ”(Τέρμα Ακτής Ξαβερίου Χατζηκυριάκειο),για προπόνηση.


Πηγή:http://eleftheriamoschatou.blogspot.com/2016/05/1905-2205.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad