Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Τελική Φάση Πανελλήνιο Νεανίδων: 71-48 τον Άρη οι Νεάνιδες του Πρωτέα Βούλας.

Μια επιβλητική νίκη σημείωσε η ομάδα Νεανίδων του Πρωτέα, απέναντι στον Άρη με 71-48, η οποία την φέρνει να δικειδικεί την τελευταία ημέρα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Νεανίδων την πρώτη ή την δεύτερη θέση, αναλόγως του αποτελέσματος του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός.
 
Η ομάδα μας πιάνοντας υψηλή απόδοση στο παιχνίδι της και με την Ευγενία Κολλάτου στην σύνθεση της, έστω αγωνιζόμενη με πρόβλημα λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό, επιβλήθηκε με 71-48 του Άρη.
 
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο του μέρος με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και τον Πρωτέα να πηγαίνει στα αποδυτήρια με 32-31.
 
Στο δεύτερο μισό όμως, η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό, οι παίκτριες του Άρη δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν και η διαφορά άρχισε να ανοίγει και να αγγίζει τους 30 πόντους λίγο πριν το τέλος 71-44 για να κλείσει η αναμέτρηση με τον Πρωτέα νικητή με 71-48.
 
Την τελευταία ημέρα η ομάδα μας αγωνίζεται στη 13:30 με τον Ηρόδοτο, ενώ θα ξέρει λίγη ώρα πριν στην αναμέτρηση Άρης - Παναθηναϊκός αν θα διεκδικέι την πρώτη ή την δεύτερη θέση, καθώς με νίκη του Άρη και νίκη της ομάδας μας επί του Ηρόδοτου ολοκληρώνει το τουρνουά στην κορυφή, ενώ με ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό θα τερματίσει στην δεύτερη θέση.

 http://www.proteasvoulas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad