Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ


Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η πρώτη συγκέντρωση της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της αγαπημένης μας ΑΕ Μοσχάτου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Ή τεράστια προσέλευση του κόσμου που αγαπάει και νοιάζεται για την ομάδα,μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία,και δείχνει πως υπάρχει προοπτική.
Εξ'αρχής πιστεύουμε πως όλοι μαζί μπορούμε.
Ή συγκέντρωση της Παρασκευής το επιβεβαίωσε.
Είναι πολύ σημαντικό για μας το αγκάλιασμα της τοπικής κοινωνίας,σε πολύ δύσκολους καιρούς..
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου,τόσο για την παρουσία του, που είναι πολύ σημαντική για μας,όσο και για τη δέσμευσή του να αναλάβει πρωτοβουλίες για διάλογο με όλες τις πλευρές.
Είναι ξεκάθαρο από την πλευρά μας,πως θέλουμε να ενώσουμε όλους όσους αγαπάνε και νοιάζονται για την ομάδα μας, και όχι να σπείρουμε διχόνοια.
Ευχαριστούμε πολύ και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας που ήρθαν στη συγκέντρωση μας.
Τον πρόεδρο του δημ.συμβουλίου Αντώνη Μπούτση.
Τους δημ.σύμβουλους Γιάννη Σάββα, Δημήτρη Κόλλια, Γιώργο Φελλά, Παναγιώτη Χατζηαντωνίου, Βαγγέλη Κοτζαμπασάκη, Δημήτρη Ζώταλη, Θανάση Μελίστα, καθώς και τους κοινοτικούς συμβούλους Νίκο Κοντόπουλο και Σπύρο Αγγελόπουλο.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε μία μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαιρικού Πειραιά και όχι μόνο, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΠ και σύμβουλο της ΕΠΟ Δημήτρη Μουρίκη.
Η παρουσία του,οι γνώσεις του κα οι συμβουλές του είναι υπερπολύτιμες για μας.
Μας γέμισε χαρά και συγκίνηση, μα ταυτόχρονα και μεγάλωσε τις ευθύνες μας,η παρουσία της ζωντανής ιστορίας της ομάδας μας,των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μας.
Ευχαριστούμε λοιπόν όλους μαζί,μα και καθένα χωριστά, τους Νίκο Λάτση, Κώστα Σώκο, Σπύρο Βλασσόπουλο, Μιχάλη Παλλήκαρη, Ηλία Μανταλά, Θέμη Τζιμούλη, Βασίλη Καραβούλη, Σωτήρη Ρεντούμη, Νίκο Σαββίδη, Θωμά Μανώλη, Μιχάλη Κεντέρογλου, Γιάννη Βάλβη.
Ζητάμε συγνώμη αν μέσα στην κοσμοσυρροή, ξεχάσαμε κάποιον!
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους δημοσιογράφους που ηρθαν για να ακούσουν τις απόψεις μας και τα σχέδια μας για την ομάδα μας.
Ευχαριστούμε λοιπόν τον Αντώνη Δαρζέντα, τον Θανάση Ζαχάκη,τον Νίκο Μακρή, τη Βίκυ Νικολάκου,τον Ντίνο Λιορεΐση,τον Δημήτρη Σαρρή,τον Χρήστο Ντάρτα,τον Σπύρο Χριστόπουλο.
Για μία ακόμη φορά δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ξαναδούμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που της αξίζει. Στις Εθνικές κατηγορίες!
Θέλουμε παράλληλα να κάνουμε νέα αρχή στις Ακαδημίες μας, να τις μετεξελιξουμε σε ποδοσφαιρικές σχολές με αυτοδιοικητο προσανατολιισμό με ξεχωριστό Δ.Σ.
Σκοπός μας να αξιοποιήσουμε τα δικά μας παιδιά σταδιακά και να στελεχώσουμε την Α ομάδα.
Κοινωνικό προφίλ της ομαδας και σεβασμός στον χρήζοντα βοηθείας συμπολιτη.
Αξιοποίηση των παλαιμάχων μας και τροποποίηση του καταστατικού για αναλογικότερη συμμετοχή όλων.
Για να τα πετύχουμε αυτα,χρειαζόμαστε τη βοήθεια, την παρουσία και τη συναίνεση όλων όσων αγαπούν το Μοσχάτο.Γιατί... ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad