Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Καλούμε ολες τις ομάδες του Πειραιά να απομακρύνουν οσους δηλητριάζουν το Πειραικό Ποδόσφαιρο.


Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Δ.Σ ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ σχετικά με την φιλοξενία, που δέχθηκε η ομάδα μας στο γήπεδο του Περάματος, κατά την διεξαγωγή του αγώνα πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Πειραιά το Σάββατο 5/3/2016.
Το Δ.Σ της Α.Ε Μοσχάτου δεν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, για τον υπόψη αγώνα θεωρώντας ότι, ο επίσημος Περαμαϊκός (δεδομένου της άψογης συνεργασίας που προηγήθηκε με την Διοίκησή του για αλλαγή ημέρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα λόγω υποχρεώσεων της ομάδας μας στα πλαίσια των Χρυσών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ) δεν είχε καμία σχέση με τον εκφοβισμό, την εξύβριση και τον προπηλακισμό που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές μας μέσα στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα, σύμφωνα και με τα αναφερόμενα στην σχετική έκθεση του Παρατηρητή. Η Διοίκηση του σωματείου μας το συγκεκριμένο γεγονός θέλησε απλά να το υποβαθμίσει ώστε να μην ρίξει άλλο ‘’νερό στο μύλο’’ της βίας στα γήπεδα.
Αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ περί ομάδας ‘’BADMINTON’’, ‘’γνωματεύσεις ιατροδικαστών’’, ‘’ψευτόμαγκες στο Μοσχάτο στον πρώτο γύρο’’, ‘’θα μας βρούν μπροστά τους’’, ‘’ξέρουν εκείνοι’’, τα θεωρούμε εντελώς άστοχα.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Τέλος ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην ιστορική ομάδα του Περαμαϊκού.
Γραφείο Τύπου
Α.Ε Μοσχάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad