Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Παραμένει πρώτος ο Φωστήρας που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟ Κρουσώνα.


Επικράτησε 1-0 του ΠΑΟ Κρουσώνα και άφησε την Τριγλία στο -4.
Με το καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Τριγλίας Ραφήνα στα Ζωνιανά ο Φωστήρας, καθώς η ιστορική ομάδα επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟ Κρουσώνα και αύξησε τη διαφορά της από την 2η θέση στους τέσσερις βαθμούς. Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση παρά το ισχνό… 1-0 αφού δημιούργησε πολλές τελικές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία. Όσον αφορά τον ΠΑΟ Κρουσώνα, οι ασπρόμαυροι στο α” μέρος δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο ενώ στην επανάληψη προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα κυρίως χωρίς να τα καταφέρουν. Μάλιστα η ήττα αυτή φέρνει το συγκρότημα του Ράικο Γιάνγιανιν στην 11η θέση μαζί με τον Ατρόμητο Πειραιά έχοντας συγκεντρώσει από κοινού 11 βαθμούς.
Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, το α” μέρος ανήκει στον Φωστήρα αφού οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 11′ το σουτ του Δωροβίνη πέρασε μόλις άουτ, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στην δεύτερη φάση που δημιούργησαν μπροστά από την εστία του Κουρουπάκη. Συγκεκριμένα στο 28′ ο Όγκμποε έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 41′ οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0, όμως η προβολή του Όγκμποε μετά την πάσα του Παραρά έφυγε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του αμαρκάριστου Καιμακαμούδη στο 42′ μετά τη σέντρα του Χαλκιά. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν αρκετά, έδωσαν πάρα πολλά στο γήπεδο όμως δεν πήραν τίποτα και αυτό διότι έπεσαν πάνω σε μια καλοστημμένη ομάδα που όσες φορές χρειάστηκε αποσόβησε τους κίνδυνους που δημιουργήθηκαν. Στο 50′ το σουτ του Μπάμπη πέρασε άουτ, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν την κατοχή στο υπόλοιπο μέρος οτυ αγώνα
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Μπότος, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Μαγγίνας, Βελέτης, Λάσκαρης, Δωροβίνης, Όγκμποε (90′ Καλημέρης), Κούτρος (65′ Ντάφλας), Καιμακαμούδης (78′ Σελμανάι).
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Ράικο Γιάνγιανιν) Κουρουπάκης, Μποχώνης (17′ λ.τ. Λογοθέτης), Γιαννακάκης, Καλεμάκης, Νηστικάκης, Κανδηλάκης, Μάστορας (75′ Ρομπάκης), Χύσι, Πήλιος (46′ Μπάμπης), Σκούφος, Σαβελίδης.
Πηγή: stoplekto.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad