Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Πάτησε κορυφή ο “Φονέας”

Σύνολο ικανό να διεκδικήσει τον τίτλο στον 4ο όμιλο δείχνει να είναι ο Φωστήρας καθώς η ιστορική ομάδα πέρασε από τον Άλιμο επικρατώντας του τοπικού ΑΟΤ με 1-0 διευρύνοντας το αήττητο που τρέχει από την αρχή της σεζόν. Ο “Φονέας” πάτησε κορυφή  εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Ιάλυσου με τον ΟΦΗ ενώ μέχρι στιγμής τα στατιστικά του τον κατατάσσουν σε μια από τις πιο σταθερές ομάδες του ομίλου (σε έξι ματς 5 πέντε νίκες και 1 ισοπαλία). Οι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ανοίγοντας το σκορ στο 40′. Συγκεκριμένα, μετά από πάσα του Μανάλη στο Ζαγοριανό, ο τελευταίος πέρασε τον αντίπαλο αμυντικό και ο Όγκμποε που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 1-0, πετυχαίνοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το γκολ που χάρισε τους βαθμούς στο σύλλογο από το Ταύρο. Ο “Φονέας είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς στο 84′ όμως ο Σελμανάι δεν εκμεταλλεύτηκε την πάσα πάρε-βάλε του Στάμου στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν όμως δεν τα κατάφεραν παραμένοντας στην τελευταία θέση χωρίς να έχουν συγκεντρώσει βαθμό.
ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Δημήτρης Καλύκας) Αμουτζάκης, Κόπελας, Αφράτης (55′ Γοργάκης), Πέττας, Καραγιάννης, Σαμιώτης, Παυλίδης (46′ Μανωλιάς), Κατσαδούρος, Καζάντζης, Σάμιος (69′ Χακράμα), Πετούσης.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Μαγγίνας, Καλημέρης, Κούτρος (68′ Σελμανάι (90+1 Κολιόπουλος)), Ζαγοριανός, Όγκμποε (81′ Στάμος), Δωροβίνης, Λάσκαρης.
Πηγή:http://www.stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad