Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ά ΕΣΚΑΝΑ Παίδων:Hττα εκτός έδρας για τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με 55-48 απο τον Ολυμπιακό.


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου παρα την ήττα που υπέστει από τον Ολυμπιακό με 55-48.Σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου βρίσκονταν κοντά στο σκορ και πίεζε τον αντίπαλό του(30-27).

Στο τρίτο  δεκάλεπτο ολιγώρησε με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί η ομάδα του Πειραιά (η οποία μέχρι εκείνη την στιγμή είχε υπεροχή στα ριμπάουντ) προηγήθηκε με 48-36.
Όμως τα παιδιά του Παναγιωτόπουλου δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και κατάφεραν αλλάζοντας προς το καλύτερο την απόδοσή τους να ''κολύσουν'' την ομάδα του Ολυμπιακού (για οκτώ  ολόκληρα λεπτά πέτυχαν 2 πόντους)ώστε το σκορ να διαμορφωθεί στο 50-48   1' 34'' πριν το τέλος του αγώνα  και όλα από εκεί και μετά να γίνουν συναρπαστικά.Τελικά η καλή προσπάθεια  των παικτών του Κρόνου δεν είχε διάρκεια για να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και έχασαν με 55-48 από ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο Κρόνος όπως στα προηγούμενα παιχνίδια με Πανιώνιο και Ίκαρο Καλλιθέας  που έκανε  καλή εμφάνιση πλησιάζοντας την νίκη  ( έχασε στην κυριολεξία στα τελευταία  δευτερερόλεπτα) έτσι και σε αυτό με τον Ολυμπιακό  πάλεψε όσο μπορούσε φεύγοντας ικανοποιημένος με την απόδοσή του η οποία πλέον σταθεροποιείτε σε πολύ καλά επίπεδα και σίγουρα πολύ γρήγορα θα έρθουν  περισσότερες νίκες.


Τα δεκάλεπτα του αγώνα:19-17,30-27,48-36,55-48 



Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Τσαχάκης και Σπυρόπουλος οι οποίοι ήταν πολύ καλοί 


Ολυμπιακός  (Χρυσανθόπουλος) Κατσάνι 3(1), Τσουμάνης 17, Τσορμπατζόγλου 7, Στρίγας 12(1), Φιλίππου, Γραμματικός 2, Πετρόπουλος, Παπακυριακόπουλος, Καραίσκος, Κιουρτζίδης 7, Ζευγαράς 7.

Κρόνος  Αγίου. Δημητρίου (Παναγιωτόπουλος) Καραχάλιος 2, Μαλτσινιώτης, Λούζης, Τσάβος 10, Πυλιώτης 2, Παπαδόπουλος 4, Κυριακόπουλος 9(3), Ζαχαρίου 2, Περγαντής 2, Αγγελόπουλος 12, Οικονόμου, Ραυτογιάννης 5(1).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad