Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Εμμένει ο Ψυρόπουλος.

Δηλώσεις παραχώρησε ο Κώστας Ψυρόπουλος στο sportal tv.
Ο Κώστας Ψυρόπουλος είπε:
''Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει προγραμματισμός.
Μόνο αν διευθετηθούν κάποια πράγματα υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω.
Ίσως αλλάξει η κατάσταση. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες''

Για το σημερινό ΔΣ είπε ότι δεν του ζητήθηκε ραντεβού.
''Έχουμε μιλήσει πολύ ώρα στο τηλέφωνο, χωρίς να έχει προγραμματιστεί, μέχρι την ώρα που μιλάμε, κάποια συνάντηση. Είναι δικό τους θέμα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οι αποφάσεις είναι δικές τους'', ανέφερε με νόημα, ρίχνοντας το μπαλάκι στην διοίκηση.

Όσο αφορά εάν η απόφαση της αποχώρησης του είναι τελεσίδικη επανέλαβε και πάλι πως αν διευθετηθούν τα όσα έχει ζητήσει ο ίδιος θα επιστρέψει άμεσα στα προπονητικά του καθήκοντα, χωρίς ωστόσο να αισιοδοξεί ότι κάτι τέτοιο διαφαίνεται στον ορίζοντα.
Κάποια γεγονότα από το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, αλλά και κάποια λειτουργικά προβλήματα του συλλόγου ξεχείλισαν το ποτήρι για τον Ψυρόπουλοπου χαρακτήρισε την κατάσταση ''νοσηρή''.

''Το μόνο υγιές κομμάτι αυτή την στιγμή είναι το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας'' είπε.
Ο προπονητής του ΦΩΣΤΗΡΑ ζήτησε ανοιχτά από τους διοικούντες να ασχοληθούν πιο ενεργά με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και όχι μόνο κατά την διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων κάθε Κυριακή.
Για τα οικονομικά χαρακτήρισε ''αλλοπρόσαλλη'' την κατάσταση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ''τα οικονομικά προβλήματα δεν μπορούν να κρύβονται κάτω από το χαλί''.
Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είπε:

''Δεν θα είναι υπερβολή αν θα πω ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι παίχτες στην εποχή που ζούμε. Το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά καλό. Προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να δώσουν το έναυσμα κάποιοι άνθρωποι από την διοίκηση να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Μόνο έχω προσφέρει στην ομάδα αυτή και δυστυχώς υπάρχουν παράγοντες μέσα στον σύλλογο που δεν έχουν αντιληφθεί τον ρόλο τους.
Φτιάξαμε μια ομάδα που δεν είχε ούτε αθλητικό υλικό να αγωνιστεί, ούτε ένα δελτίο ποδοσφαιριστή. Φτιάξαμε μια ομάδα από το μηδέν''.

Τέλος ο Κώστας Ψυρόπουλος, έκανε έκκληση στους διοικούντες να εργαστούν με ιδιοτέλεια για το καλό της ομάδας.
Από τον επίσημο ΦΩΣΤΗΡΑ αναφέρετε πως δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του προπονητή και αναμένεται ο Ψυρόπουλος να είναι κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης μετά το ρεπό της Τρίτης.

Πηγή: sportal tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad