Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Σημαντική νίκη των Εφήβων της Ελευθερίας Μοσχάτου στην παράταση επι της Τερψιθέας Γλυφάδας με 66-57(κ.α 52-52)



Καταπληκτικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν συνεχείς εναλλαγές στην πρωτοπορία. Η Τερψιθέα λίγο πριν τη λήξη έφθασε να προηγείται με 7 πόντους αλλά η αντεπίθεση της Ελευθερίας, την έφερε στο -2 με την μπάλα δική της και να κερδίζει 3 βολές που χάθηκαν και οι 3, 16΄΄ πριν τη λήξη. Όμως η Τερψιθέα έκανε λάθος σε μια επαναλαμβανόμενη επαναφορά και η ομάδα μας ισοφάρισε 4΄΄ πριν το φινάλε. Η παράταση ανηκε στην Ελευθερία, που πήρε μια σημαντική νίκη.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι  : Τηγάνης , Σκορδίλης )



Tα δεκάλεπτα του αγώνα  09-16 , 27-27 , 38-35 , 52-52 , παρ. 66-57 

Α.Ο.Ε.Μοσχάτου . ( Σολωμός – Ανδρομενος) :  Κρεμαστούλης ,  Δελακάς ,  Σωτηρίου ,  Λουκάτος ,  Νικολαϊδης , Βασιλειάδης-Τσελεπίδης , Παπαστάμος ,   Χριστόπουλος , Καραλης , Παναγιωτάκης ,  ( δεν έπαιξαν :  Καψής , Κωνσταντινάκος ) .

Τερψιθέα Γλυφάδας  ( Βλούτης ) :  Κορτέσης , Χορίδης ,  Πετρόπουλος , Τσακύρης , Αρμακόλας ,  Θεοδωρόπουλος ,  Σκλάβαινας ,  Κωνσταντόπουλος Ι. ,  Μακρής ,  Κωνσταντόπουλος Σ.  ,  Πουλόπουλος ,( δεν έπαιξε :  Χρηστάκης ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad