Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Α' Παίδων ΕΣΚΑΝΑ:Aτυχος σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα "ντέρμπι" ο Κρόνος ηττήθηκε στην παράταση εκτός έδρας απο τον πρωτοπόρο Ικαρο Καλλιθέας με 61-59(κ.α 54-54).


Άτυχος για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ντέρμπι(πρώτος με τον Πανιώνιο) στάθηκε ο Κρόνος Αγ.Δημητρίου απέναντι στον γηπεδούχο Ίκαρο Καλλιθέας αφού μπόρεσε και πήγε το παιχνίδι στην παράταση(κ.α 54-54)  δεν κατάφερε  να γευτεί την χαρά της νίκης για κάτι που το άξιζε και ηττήθηκε με 61-59.

Τα παΐδια του Γιώργου Παναγιωτόπουλου έδειξαν λιονταρίσια καρδιά και μέχρι το τέλος δεν παραιτήθηκαν από την προσπάθεια να αρπάξουν την νίκη απο τον Ικαρο Καλλιθέας   που θεωρείτε ότι διαθέτει  πολύ δυνατή έδρα .

Απλώς στάθηκαν πολύ άτυχοι διότι είχαν σε δύο περιπτώσεις το τελικό σουτ τριών πόντων στα τελευταία δευτευρόλεπτα και του κανονικού αγώνα αλλά και της παράτασης άλλα δεν ευστόχησαν.Ο Κρόνος σήμερα είχε αρκετές ελλείψεις  απουσίαζαν λόγω τραυματισμού(Μαλιτσινιώτης,Πυλιώτης,Χριστόπουλος,Ραυτογιάννης) και αποδυνάμωσε  αρκετά η ομάδα του Αγίου Δημητρίου αλλά όμως οι υπόλοιποι οκτώ  (Αγγελόπουλος,Τσάβος,Καραχάλιος,Παππαδόπουλος,Ζαχαρίου,Κυριακόπουλος,
Περγαντής,Λουζης,) αγωνίστηκαν  με πολύ πάθος για την νίκη και έδειξαν με το  καλύτερο τρόπο ότι διαθέτουν ενα πολύ καλό και ομοιογενές σύνολο που σίγουρα στην συνέχεια  παίζοντας τόσο καλό μπάσκετ οπως σήμερα είναι ικανό να κάνει  πολύ γρήγορα μεγάλες επιτυχίες και να πετύχει τις φετινές προσδοκίες του.
Κούκης, Ρόης και Oικονόμου δεν χρησιμοποιήθηκαν.


Ευχόμαστε για την συνέχεια κάθε δυνατή προσπάθεια που θα ικανοποιήσει τους αθλητές του Κρόνου για  το μπάσκετ που παίζουν και έπειτα να έλθουν και τα καλά αποτελέσματα που θα ανεβάσουν την ομάδα ψηλά στην βαθμολογία.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 
11-7,23-24,37-34,54-54(61-59). 



Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Φασόλης,Αντωνίου


Ικαρος  Καλλιθέας (Χατζηδάκης) Γαζής 1, Χρήστου 12, Μαργέλης 6, Μαλλιωτάκης 2, Κοντούλης 6, Κοντιζάς 8(1), Σαρλάνης 2, Καλλιδάς 2, Χατζηδάκης 22, Εμινίδης.

Κρόνος  Αγ. Δημητρίου  (Παναγιωτόπουλος) Καραχάλιος 6(1), Κούκης, Λούζης, Τσάβος 20, Ροής, Παπαδόπουλος 6, Κυριακόπουλος 7(1), Ζαχαρίου 2, Περγαντής 2, Αγγελόπουλος 16, Οικονόμου.


Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής
Πρωτέας Βούλας Εσπερος Καλλιθέας  86-14
Ολυμπιακός ΑΟΝΑ                             59-32
ΑΛΦ Αλίμου-Ιωνικός Νίκαιας             39-90
Ικαρος Καλλιθέας-Κρόνος Αγ.Δημητ   61-59
Πανιώνιος -Παλαιό Φάληρο                73-42
Τερψιθέα Γλυφάδας -Δραπετσώνα       32-47
ΑΛΦ Αλίμου-Αναπτυξιακή                 28-118
   
 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad