Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο Εθνικός Πειραιά επικράτησε με 3-0 στο τοπικό ντέρμπι επι του Ατρομήτου Πειραιά.



Ο Εθνικός Πειραιά ήταν ο θριαμβευτής του τοπικού ντέρμπι με τον Ατρόμητο, αφού το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη επικράτησε με το εμφατικό 3-0 επιστρέφοντας σε νίκη μετά την ήττα από τον Ερμή στα Ζωνιανά.

Αντίθετα, η ομάδα των Καμινίων δεν κατάφερε να μπει σε κανένα λεπτό στο πνεύμα του αγώνα και μοιραία γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Το ματς δεν αντέχει σε κρητική αφού στο 30′ το σκορ ήδη βρισκόταν στο 2-0 ,χάρις σε γκολ που σημείωσαν οι Αργυρίου (14) και Σουλελές (30) με σουτ.
Στην επανάληψη, οι Καμινιώτες πίεσαν λίγο στα πρώτα λεπτά όμως το τελικό 3-0 που σημείωσε στο 70′ ο Σούφλας δεν επέτρεψε στο συγκρότημα του Σταύρου Ηλιόπουλου να πιστέψουν ότι μπορεί να αποσπάσουν θετικό αποτέελεσμα. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις όμως η κεφαλια του Παυλάκη στις καθυστερήσεις κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.
Διαιτητές: Ανούσος, Παλαμίδας (Λακωνίας)-Μπέτσογλου (Κορινθίας)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Στρατάκης, Τερζής, Μαρτίνος, Αλιμπάς (68′ Ντάλλας), Σούφλας, Μάναλης, Σουλελές (83′ Θεοδοσίου), Αργυρίου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Παπαδόπουλος, Σιγάλας, Μιχαηλίδης, Φυσαράκης, Τούρλος, Αριανούτσος, Γεωργιάδης, Θανόπουλος (28′ Οξύζογλου), Γεωργίου (28′ Καψαλόποδας), Ράπτης, Δανασής.

Πηγή: stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad