Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ισοπαλία 1-1 ο Φωστήρας με την Τριγλία Ραφήνας στο Σπύρος Γιαλαμπίδης.



Μέχρι στιγμής είχαν παρουσιάσει αγωνιστική συνέπεια και την ίδια σταθερότητα τόσο σε συγκομιδή όσο και στα γκολ που είχαν πετύχει με αποτέλεσμα μέχρι να βρίσκονταν στην κορυφή του 4ου ομίλου. Η μοίρα ωστόσο έφερε τον Φωστήρα και την Τρίγλια να αναμετρούνταν για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο του Ταύρου. Εκεί καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη της αφού αμφότερες έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Ασφαλώς οι Ραφηνιώτες θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημενοι αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες και ότι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις. Τόσο η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου όσο και εκείνη του Ηλία Καλοπήτα προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα κακό γήπεδο λόγω της βροχόπτωσης με αποτέλεσμα το ματς να πάει στη δύναμη και στις ατομικές ενέργειες κυρίως. Το ισόπαλο αποτέλεσμα άφησε στην 2η θέση τις δυο ομάδες οι οποίες έδειξαν ότι έχουν να προσφέρουν πολλά στο φετινό πρωτάθλημα.
Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια αφού στην πρώτη φάση του αγώνα ο Φωστήρας άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 1′ ο Δωροβίνης με φάουλ βρήκε τον Ζαγοριανό ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με τη φανέλα του Φονέα.  Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Φωστήρα να έχει σημαντική φάση στο 22′ όμως ο Ντάφλας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα σουτ του Γιάννη Κούτρου. Στην επανάληψη, όπως ήταν λογικό, η Τρίγλια αύξησε την πίεση της με, με τους φιλοξενούμενους να προειδοποιούν στο 52′ όταν ο Γιώρας πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στην κεφαλιά του Σαγανά. Όσο περνούσε η ώρα το ματς πήγε περισσότερο στην… αναρχία αφού οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε ψηλές μπάλες που είχαν αποδέκτες κυρίως τους δυο τερματοφύλακες. Στο 82′ ο Δημιζάς είπε όχι στο καταπληκτικό φάουλ του Δωροβίνη, ενώ 3′ αργότερα ο Κάρδαρης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη όντας τελευταίος παίκτες. Οι παίκτες του Ηλία Καλοπήτα ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία στις καθυστερήσεις χάρις σε γκολ του Βασιλείου.
ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ
1′ Φάουλ Δωροβίνη κεφαλιά του Ζαγοριανού και 1-0.
8′ Δωροβίνης πασάρει ωραία δεξιά στον Ντάφλα ο οποίος επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ
11′ Σέντρα Βασιλείου κεφαλιά του Κόντι η μπάλα περνάει άουτ
19′ Σουτ του Βασιλείου μέσα από την περιοχή η μπάλα περνάει άουτ
22′ Σέντρα-σουτ του Κούτρου ο Μανδύλης με προβολή διώχνει προτού ο Ντάφλας με προβολή κάνει το 2-0.
25 Κόρνερ Δωροβίνη ο Μαγγίνας που βρέθηκε στο πέναλτι με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ
52′ Σέντρα Κάρδαρη από δεξιά ο Σαγανας πήρε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι όμως ο Γιωρας έδιωξε σωτήρια
60′ Δωροβίνης το σουτ μέσα από την περιοχή ο Δημίζας διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ
82′ Ο Δωροβίνης φάουλ από 30 μέτρα αναγκάζει τον Δημιζά να διώξει σε κόρνερ
85′ Με δέκα παίκτες συνεχίζει η Τρίγλια αφού ο Κάρδαρης κάνει το φάουλ στον Καιμακαμούδη και σαν τελευταίος παίκτες δέχεται ορθώς την απευθείας κόκκινη
90+3 ΓΚΟΛ Η Τριγλια με σουτ του Βασιλείου μετά από αναμπουμπούλα που συνέβη στην εστία του Γιώρα
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Μαγγίνας, Βελέτης, Λάσκαρης, Δωροβίνης, Ντάφλας, Κούτρος (62′ Ιατρού), Ζαγοριανός (78′ Καιμακαμούδης).
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Δήμιζας, Κάρδαρης, Μανδύλης, Μειμάρογλου, Δάρας, Τσέπας (83′ Κότσι), Γούλας, Βασιλείου, Σκαφίδας (73′ Μάλτσι), Σαγανάς, Κόντι (63′ Ζέκιο).
http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad