Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Αλωσε τα Καμίνια ο Φωστήρας όπου επικράτησε με 0-1 επι του Ατρομήτου Πειραιά.


Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδεικνύεται ο Φωστήρας ο οποίος άλωσε τα Καμίνια αφού επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου Πειραιά κάνοντας το 2Χ2 στο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου με το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου όπου συγκατοικεί με την Τρίγλια Ραφήνας και τον Ιάλυσο. Οι κιτρινόμαυροι παρότι αγωνίστηκαν σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος έβγαλαν χαρακτήρα και πήραν το τρίποντο χάρις σε ένα κατπαληκτικό γκολ του Μάναλη στο 40′ ο οποίος με δυνατό σουτ άφησε στήλη άλατος γράφοντας το τελικό 1-0.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρότι προσπάθησαν στο α” μέρος χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση έχουν παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι και αποβολή σε βάρος φιλοξενούμενου παίκτη. Πάντως, οι Καμινιώτες είχαν την ευκαιρία στο 43′ να κάνουν το 1-1 όμως το σουτ του Αριανούτσο κατέληξε στο δοκάρι. Στο 43′ οι Πειραιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φερεντίνος και στην επανάληψη παρότι προσπάθησαν το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Παπαδόπουλος, Σιγάλας, Μαρινάκης, Φυσσαράκης (64′ Μπαλτζάκης), Φερεντινος, Σιδηρόπουλος (35′ λ.τρ. Μάμαλος), Αριανούτσος, Θανόπουλος, Οκσύσογλου (60 Γεωργιάδης), Ράπτης, Δανασής.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Μαγγίνας, Βελέτης, Λάσκαρης, Δωροβίνης, Ντάφλας (74′ Ιατρού), Στάμος (55′ Κούτρος), Καιμακαμούδης (70′ Ζαγοριανός).
Πηγή: stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad