Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Αίσθηση με Ζαγοριανό ο Φωστήρας.

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησε ο Φωστήρας καθώς ήρθα σε συμφωνία με τον 32χρονο επιθετικό, Γιώργο Ζαγοριανό, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις κινήσεις της στη γραμμή κρούσης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αναμένεται να προσφέρει λύσεις στο συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου αφού διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία.
Πρόκειται για μονάδα που διαθέτει εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Β και Γ Εθνικής τα τελευταία χρόνια με καλύτερες χρονιές του αυτές στον Οδυσσέα Αναγέννησης. Παράλληλα έπαιξε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Βατανιακό στη Β” Εθνική, ενώ προπέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Την περσινή χρονιά άνηκε στο δυναμικό του Αιολικού αποτελώντας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια στη Μυτιλήνη.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με τον ΑΟ Χανίων στη Δ” Εθνική (2006-07), ενώ αποτέλεσε το «βαρύ πυροβολικό» τόσο του Φωκικού (2007-08), όσο και του ΠΑΟ Ρουφ (2008-09) στο Περιφερειακό.
http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad