Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ευρωπαϊκό U18(Βόλος): Χαραλαμπόπουλος και Παπαγιάννης έκλεψαν την παράσταση στο φύλλο της στατιστικής στον νικηφόρο αγώνα με την Γαλλία.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν οι δύο παίκτες που έκλεψαν την παράσταση στο φύλλο της στατιστικής. Με εκπληκτική παρουσία στο παρκέ, άφησαν το ίχνος τους και στα... μαθηματικά.
Ο Χαραλαμπόπουλος άφησε το παρκέ με τριπλ νταμπλ: 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ που κρατoύσε από το 2004. Τότε τα είχε καταφέρει ο Λιθουανός Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, απέναντι στο Ισραήλ: Είχε 16 πόντους 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Ο Έλληνας διεθνής είχε μείνει μόλις δύο ριμπάουντ μακριά από το τριπλ νταμπλ και στην αναμέτρηση με τη Ρωσία, για να το πράξει τελικά ο Στογιάνοβιτς της Σερβίας στον αγώνα με την Τσεχία. Δύο φορές στην ίδια διοργάνωση.
Ο Παπαγιάννης με τη σειρά του ήταν εντυπωσιακός. Κυριάρχησε στις δύο ρακέτες, εκμεταλλεύτηκε τις πάσες των συμπαικτών του και άφησε τον αγώνα με 21 πόντους (10/16 δίποντα) και 13 ριμπάουντ (10-3), αλλά και 4 τάπες.
Στα αξιοσημείωτα της στατιστικής οι 7 ασίστ του Μουράτου, το... καρέ του Δίπλαρου σε ασίστ και κλεψίματα.
http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/3610-evropaiko-u18-xaralampopoulos-gia-rekor-papagiannis-koryfi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad