Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Tον 20χρονο Γιώργο Βελλή απόκτησε ο Φωστήρας

Στην απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, Γιώργου Βελλή προχώρησε ο Φωστήρας ενισχύοντας περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του. Το νέο απόκτημα του “Φονέα” αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου πραγματοποιώντας αρκετές καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των νερατζούρι. Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, την ερχόμενη Παρασκευή στις 18.00 στο γήπεδο “Σ. Γιαλαμπίδης” θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό των κιτρινόμαυρων. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Κωστα Ψυρόπουλο θα αντιμετωπίσει την ομάδα νέων του Ατρόμητου, ωστόσο δεν θα αγωνιστούν στο εν λόγω ματς οι Χίσος και Μπότος αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται στο χέρι του αφού προ ημερών υποβλήθηκε σε επέμβαση, ενώ ο ικανότατος πορτιέρο αντιμετωπίζει πρόβλημα στο προσαγωγό και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. 
Στα θέματα των προπονήσεων, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί σε γυμναστήριο στου Ρέντη υπό τις οδηγίες των Κώστα Ψυρόπουλου και Δημήτρη Λόντου ενώ θα προπονηθούν σήμερα στο γήπεδο, πιάνοντας μπάλα.
Όσον αφορά στις κάρτες διαρκείας, να σημειωθεί ότι όσο περνούν οι ημέρες εξαντλούνται αρκετά εισιτήρια κάτι που σημαίνει ότι για ακόμη μια σεζόν ο κόσμος θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη για το “Φονέα”
http://www.stoplekto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Featured Post

Το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών (Α΄ φάση, 3η αγωνιστική)

  Για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών (Α΄ φάση, 3 η   αγωνιστική) θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: 20/09/2020         Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) 17.00 ΑΟ Α...

Side Ad

Side Ad